Érdemes lenne megpróbálni?
A legjobb, ha leírom a legelejétől, úgy ti is jobban átlátjátok.
Benne vagyok egy kapcsolatban már közel 5 éve. Amit tudni kell, hogy nagyon nagy kor különbség van köztünk (ő 45, én 20). Jelen pillanatban elérkeztem az életemnek ahhoz a szakaszához, hogy kétségbe vagyok esve a jövőmet illetően. Szeretnék külföldre kimenni 1 évre, dolgozni, és mellette tanulni és utána visszajönni egyetemre jelentkezni, viszont ezt itt is megtehetném, csak akkor éppen hogy megtudnék élni Magyarországon. Volt korábban már egy ilyen lehetőségem, megbeszéltem a barátommal, ő nem díjazta az ötletet, így nem is mentem.
Már 4 éve nem élek otthon, és most egy kicsit úgy jön ki a dolog, hogy ki akarnék repülni a ,,fészekből”. Most ugye újra van ez a külföldi munka lehetőség, és ismét megosztottam ezt a barátommal, ő azt mondja azért akarok kimenni, mert nem találom a helyem, és mivel jelenleg nem dolgozom, ezért elvagyok veszve teljesen. A kapcsolatunkban is egyre több a veszekedés, és már nem is érzem mindig olyan jól magam. Sajnálom itthon hagyni a barátomat, amit nem értek, hogy miért. Gyávának is érzem magam, mert már annyiszor próbáltam kilépni ebből, mindig az lett a vége, hogy meg kell próbálni újra megjavítani stb.
Mindig mások elvárásai szerint cselekszem, és egy kicsit most félek.
Szeretném kikérni a véleményeteket, mivel a családon belül ezt senkivel sem tudom megosztani.
"már annyiszor próbáltam kilépni ebből, mindig az lett a vége, hogy meg kell próbálni újra megjavítani "
Nem kell, nem tudsz, és ne is akarj másoknak megfelelni, csak te tudod, mit szeretnél, és mi a jó neked.
Ami nem megy, azt ne erőltessük. Te egyedül úgysem tudod megjavítani.
Lépj ki ebből a kapcsolatból, csak akadályoz abban, amit tényleg szeretnél.
Menj, és próbálj szerencsét a világban, úgy, ahogy te elképzel(t)ed magadnak.
15 éves korodban lett egy 35 éves pasid? Az igen:)
Fiatal vagy még, menjél amerre látsz. A barátod véleménye szerintem ebben nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!