Mennyi esélyem van nyelvtudás nélkül külföldön dolgozni? Olyanok válaszát várom akik így indultak ki, vagy kint is vannak. Hol érdemes megpróbálni ahol nem is verik át az embert és a pénzt is becsületesen megkapom? Ausztria, Németország, Hollandia?
Figyelt kérdés
2017. dec. 13. 19:05
1/15 anonim válasza:
Ez kb. olyan kérdés hogy mennyi esélyed van átúszni a Balatont ha nem tudsz úszni.
2/15 anonim válasza:
Ha elvállalsz olyan munkát, amit mások nem akarnak, akkor jók az esélyeid. Például bélfeldolgozó, hullamosdató.
3/15 anonim válasza:
Már bocsánat de a hullamosdató, az egyrész szakértelmet igényel másrészt pedig bizalmi állás.
4/15 anonim válasza:
Oké, akkor marad a bélfeldolgozó.
5/15 anonim válasza:
Középfokúm van és nehezen boldogultam vele Londonban, teljesen más egy nyelviskolai angol "steril" környezetben, mint egy anyanyelviben.
Felsőfokú szint és aktív tudás nélkül vissza sem megyek.
Te mit szeretnél kint nulla tudással?
6/15 anonim válasza:
En nyelvtudas nelkul indultam neki, nekem bejott. Egy ev alatt odaig jutottam el, hogy poenkodni is tudok, nem felek ha hozzam szolnak, csajozas az meg ha egy ev mulva megy akkor en leszek a legboldogabb. :D
7/15 anonim válasza:
Ne hagyd magad lebeszélni, több embert ismerek, akik mindössze pár mondatos nyelvtudással indultak el. Egy jó barátunk teherautósofőrként dolgozik Angliában, most már beszél angolul, de évekkel ezelőtt, amikor kiment, én fordítottam neki mindent, egyetlen szót sem tudott. Egy barátnőm férje meg évtizedek óta dolgozik Ausztriában hentesként nyelvtudás nélkül. Rá még ott sem ragadt, mert a kollégái sem németek. Ha olyan munkára jelentkezel, ahol a munkakörnek nem része a kommunikáció, simán felvehetnek, ha magát a munkát jól megcsinálod.
8/15 anonim válasza:
Így arra van esélyed hogy a hazug ígérgetőknek pályáztatóknak előre utalsz összegeket vagy kint koppansz mikor kivittek buszos közvetítők sok pénzért hogy a putris szállón ezren vagytok a meló sem az aminek kellene lennie és a fizetés is fele annyi a munkaidő meg a duplája . Akkor van esélyed ha ismerős szervez ott ahol ő melózik betestál és lassan betanulsz mindent . Amúgy nem .
9/15 anonim válasza:
#7 vagyok. Elég egy ismerős, aki tudja a nyelvet, és segít. Nem magyar munkaközvetítőn keresztül kell kimenni.
10/15 anonim válasza:
Magyar munkaközvetítő jó eséllyel ott fog átverni, ahol ér.
Lehet nyelvtudás nélkül munkát találni, bár nem könnyű, mert egyrészt ugye hogy mondod el, hogy munkát keresel, másrészt meg csak olyan extrém alja munkákat fogsz találni, amit más már nem vállal el.
Persze lehet kivétel is, mindenki ismer olyan történetet, ahol megfogta valaki az isten lábát, de nem ez a jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!