Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy dolgozzam ezt fel?

Hogy dolgozzam ezt fel?

Figyelt kérdés
2001-ben daganatos beteg voltam, és mikor sikeres műtétem lett rá 2-3 napra meghalt papám, akit nagyon szeretek és büszke vagyok rá, hogy ilyen nagyapám lehetett nagyon fáj, hogy nem mehettem el temetésére, de az jobban fáj, sokszor sírok miatta, hogy anyukám se tudott elmenni temetésére mert velem kellet lennie :'(
2010. szept. 27. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:

A papád bizonyára nem akarja, hogy miután a másvilágra került, ti itt ezen a világon szomorkodjatok. Neki meg ez eshet rosszul, hogy miatta szomorúság gyötör téged vagy bennetek.

Ő most már egy jobb helyen van, és szerintem inkább az érdekli, hogy te és a családod jól legyetek. Nem az, hogy hányan mentek el a temetésére.

2010. szept. 27. 21:40
 2/4 anonim válasza:
pontosan! :) aranyos vagy nagyon, hogy ezen szomorkodsz, és részvétem. de ez így igaz, ahogy mondja az 1. Figyelj, nem az a lényeg, h hányan mentetek el a temetésre. Hanem az, hogy amíg élt, milyen kapcsolatban voltál vele, s ahogy kivettem a szavaidból, jól elvoltatok, szerettétek egymást. Ez sajnos az éelt rendje, hogy elveszítjük a papát mamát, de hidd el, sokkal többet érsz a szemében egy olyannál aki mondjuk egész életében nem volt mellette, de a temetésre elment. hidd el. és ne szomorkodj. ha fentről néz, azt akarja, h mosolyogj!
2010. szept. 27. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem még papám se volt:(
2010. szept. 28. 17:39
 4/4 anonim ***** válasza:

emlékezz rá!

4 nagyszülőmbő márcsak egy él, a többiek kiskoromban haltak meg és már nem nagyon emlékszem rájuk , csak halványan.

Őrűlj annak , hogy te tulélted a daganatot és még kaptál időt arra , hogy éljél.

amugy meg egynap mindenki meghal , ez az egy , ami 100°ig biztos.

2010. szept. 29. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!