Mi volt a legcikibb dolog életedben?
Ez aranyos XDD
(...)
Sok volt, de a két legcikibb:
Tinikoromban nagyon szerelmes voltam a bátyáám haverjába, de ő észre sem vett, mert csúnya voltam, ragyás, fogszabályzós és béna cuccokban járattak.
Szóval, egyszer elmentem a háza elé (4 emeletes öreg társasház), és kiabáltam neki, hogy ha nem jön le, akkor olyat teszek, amit még soha. Ő megkérdezte, hogy mit teszek? Én meg mondtam vihogva, hogy HAZAMEGYEK.
Aztán el is indultam hazafelé, de háttal, közben őt néztem. Aztán amikor hirtelen megfordultam, lefejeltem a villanyoszlopot. Persze látta ő is, meg a többi szomszéd, aki kijött a kiabálásra. Később mondta a srác, hogy van barátnője, aki azt mondta neki hogy nagyon sajnálja a srácot, amiért egy ilyen ocsmány lány (én) szerelmes vagyok belé. Legszívesebben meghaltam volna.
A másik most nyáron történt.
Vonaljegyet vásároltam csinos ruhában az automatánál, kipotyogott a kezemből az apró, és leguggoltam érte. Tudtam, hogy nem kellett volna, mert a térdem mindig begörcsöl, ha leguggolok, és emiatt fenékre ülök.
Ez történt ott is, a forgalmas központban. Fenékre ültem, semmi kapaszkodási lehetőség nem volt, és nem bírtam felállni, mert görcsölt a térdem.
Ott ültem vagy 2 percet, de aztán több ember is odajött, kérdezték, hogy vagyok. Többen is mondták hogy ömlik
a számból a vér, de csak a herpeszem robbant szét, az vérzett úgy.
Aztán valaki felkapott a földről, annyira szörnyen kínos volt az egész, fel se néztem, csak a lábakból láttam, hogy csomóan odajöttek.
Aztán csak mondogattam, hogy köszönöm, köszönöm és siettem el onnan. Egy nő szaladt utánam, hogy még a jegyeket is az automatában hagytam, hozta utánam. Zsepit is adott, nagyon kedves volt.
Szóval, ez szörnyű ciki volt számomra, viszont az egészben a jó dolog, hogy az emberek törődtek velem, nem hagytak ott ülni, segítettek kérés nélkül. Jöttek, amikor látták, hogy valaki bajban van. De azért remélem, hogy nem lesz több ilyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!