Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy kellene új életet kezdenem?

Hogy kellene új életet kezdenem?

Figyelt kérdés

Röviden, minden összeomlott. 26 éves vagyok, és az elmúlt hetekben rádöbbentem, hogy a munkahelyem tarthatatlan, kihasználnak, belekényszerítenek olyan dolgokba, amiket én nem akarok. És a párkapcsolatom egy zsákutca.

A probléma, hogy a párommal nagyon régóta együtt vagyunk, fura lenne egyedül lenni, de ez a srác semmire se való. Emellett anyagi része, hogy az albérletet közösen fizetjük.

A munkám meg pedagógus, abból is az a fajta, ami nem annyira keresett. És még év közben is vagyunk. Pedig szívem szerint mennék már holnap új életet kezdeni.

Más munka is szóba jöhetne, én nem vagyok finnyás, csak találnék-e valamit ebben a gazsasági helyzetben.

2022. okt. 11. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

Én is most kezdtem új életet.

Gyenge kifogások amiket mondasz. Pedagógusként a fizu annyira alacsony hogy árufeltöltőként is többet kapsz, az meg mindenhova kell.

Szakítani és új pasit találni is tudsz. Albit fizethetsz egyedül vagy kereshetsz lakótársat.

Csak rajtad múlik hogy változtatsz vagy kifogásokat keresel inkább. Én 23 évesen többször kezdtem új életet, tavaly telepedtem csak le mikor vettem egy házat, egészen addig mindig vitt a kalandvágyam.

2022. okt. 11. 19:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Én sosem panaszkodtam a fizetésemre, eddig elég volt. És jöhet az árufeltöltő, bármi jöhet, ami nem illegális. Csak hogy kezdjem....Holnap mondjak fel a főnökömnek és uccu neki Budapest, ilyesmi? Igazából csak a löket kell, a kezdő lépés
2022. okt. 11. 19:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Simán

Nekem bejött

2022. okt. 11. 20:26
 4/5 A kérdező kommentje:
És mi legyen a faszival? Nem etikátlan itthagyni az albérletben egyedül mindenféle előzmény nélkül?
2022. okt. 11. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Majd talál lakótársat. Inkább maradnál vele miközben nem is szereted?
2022. okt. 11. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!