Ölnél azért, hogy életbe maradhass?
Szerintem megölném:S
Bár..ha kisgyerek,akkor had éljen még:)
Azért az nem teljesen ugyanaz, hogy egy ártatlan embert megölsz, vagy egy hadsereget, akik ki akarják irtani a népet. Az természetes, hogy véded azokat, akiket szeretsz, a hozzád tartozókat.
Én képes lennék ölni. Egoista önimádó fąsz vagyok, de ilyenek is kelleneka a világra, különben nem tisztelnék annyira a "rendes" embereket.
attól függ. ha valakit "csak úgy" meg kéne ölnöm (=irreális helyzet) különben meghalnék akkor NEM.
ha egy akció lenne, és önvédelemből kéne (=reális helyzet) akkor IGEN. azt hiszem.
Naná! A túlélési ösztön olyan alapértelmezett "hardveresen beégetett" dolog az agyunkban, hogy a legnagyobb ájtatoskodó bugyutító vallásosság vagy egyéb "jótétlelkűség" sem tudja felülírni.
Oktalanul és ha kicsi esélye is volna a dolog rendezésének, akkor nem ölnék, de ha az adott szituációban a mérlegelésem alapján egyébként én nem élném túl, akkor habozás nélkül.
1: nem, mert nem akarok élni és ha lehetőségem lenne meghalni akkor nem tennék ellene semmit
2: úgysem bírnám ki, fájdalmak és szenvedések közepette azért nem akarok meghalni, szóval igen ölnék
3: ha van egy fegyverem akkor magamat lőném le, az azért mégsem fájna annyira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!