Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ölnél azért, hogy életbe...

Ölnél azért, hogy életbe maradhass?

Figyelt kérdés
Ha olyan helyzet lenne ,hogy vagy ölsz vagy meghalsz akkor ölnétek?
2010. szept. 25. 14:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Szerintem megölném:S

Bár..ha kisgyerek,akkor had éljen még:)

2010. szept. 25. 18:17
 12/22 anonim ***** válasza:
utolsó, szerinted téged megakarna gyilkolni egy kisgyerek?:D
2010. szept. 25. 18:39
 13/22 anonim ***** válasza:
Én egy gyereket is megölnék ha a saját életem forogna kockán miatta
2010. szept. 25. 18:56
 14/22 anonim ***** válasza:
Én vagyok a legfontosabb a saját szememben. Ölnék akárkiről lenne szó.
2010. szept. 25. 19:50
 15/22 anonim ***** válasza:

Azért az nem teljesen ugyanaz, hogy egy ártatlan embert megölsz, vagy egy hadsereget, akik ki akarják irtani a népet. Az természetes, hogy véded azokat, akiket szeretsz, a hozzád tartozókat.

Én képes lennék ölni. Egoista önimádó fąsz vagyok, de ilyenek is kelleneka a világra, különben nem tisztelnék annyira a "rendes" embereket.

2010. szept. 25. 22:36
 16/22 anonim ***** válasza:

attól függ. ha valakit "csak úgy" meg kéne ölnöm (=irreális helyzet) különben meghalnék akkor NEM.

ha egy akció lenne, és önvédelemből kéne (=reális helyzet) akkor IGEN. azt hiszem.

2010. szept. 25. 22:51
 17/22 anonim ***** válasza:
Én is az utolsóval értek egyet... ha kívülálló a személy, és a helyzet akció közben van, vagyis gyorsan kell döntést hozni, akkor lehet, hogy akaratlanul is megtenném. De azt, hogy látni, hogy ott áll egy ártatlan ember és utána meg folyton visszaemlékezni rá...Nem!!! Semmiképp nem tudnám megtenni.
2010. szept. 26. 00:25
 18/22 anonim ***** válasza:

Naná! A túlélési ösztön olyan alapértelmezett "hardveresen beégetett" dolog az agyunkban, hogy a legnagyobb ájtatoskodó bugyutító vallásosság vagy egyéb "jótétlelkűség" sem tudja felülírni.

Oktalanul és ha kicsi esélye is volna a dolog rendezésének, akkor nem ölnék, de ha az adott szituációban a mérlegelésem alapján egyébként én nem élném túl, akkor habozás nélkül.

2010. szept. 26. 07:43
 19/22 anonim ***** válasza:

1: nem, mert nem akarok élni és ha lehetőségem lenne meghalni akkor nem tennék ellene semmit

2: úgysem bírnám ki, fájdalmak és szenvedések közepette azért nem akarok meghalni, szóval igen ölnék

3: ha van egy fegyverem akkor magamat lőném le, az azért mégsem fájna annyira

2010. szept. 26. 08:20
 20/22 anonim ***** válasza:
hát ha vagy ő hal meg,vagy én,akkor jó hogy ő haljon meg.
2010. szept. 26. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!