Szerintetek ciki ha egy 15 éves srác maciva alszik?
Figyelt kérdés
Pontosabban egy szamárral.Nem tudom mér tiszta jó szorongatni éjszaka.Olvastam hogy a britt felnőttek 1/3-a a macijával alszik.Ha nem a szamarammal aludnék akkor valószínű a párnát szorítanám a mekasomhoz szóval nem mind1?2010. szept. 25. 12:51
21/38 anonim válasza:
Én egy nagy plüss Pikachuval alszok XD Látod ehhez képest te nem is vagy ciki :D
17/F
22/38 A kérdező kommentje:
hehe :D
2010. okt. 2. 16:56
23/38 anonim válasza:
nem ciki :)) szerintem tök aranyos.:DD
24/38 anonim válasza:
Én meg egy plüss macival alszok XD 15/L
25/38 anonim válasza:
amugy én egy plüssmacskával, egy plüssnyullal és egy plüsspárduccal.:):D
( 16:59-es voltam.:D )
27/38 anonim válasza:
tök aranyos :) én egy plüsspatkánnyal aludtam jópár évig, amíg el nem hagytam :'( utána még napokig ösztönből kerestem őt a takaróm alatt éjszaka xD :DD
14L
28/38 anonim válasza:
Szerintem nem ciki:)
Én egy plüss rénszarvassal alszom
19/L
29/38 anonim válasza:
Mivel az alvás egy privát magánszférás ügylet, ami nem a nyilvánosság előt zajlik, cikiről nem beszélhetünk. A cikisség eleve egy társadalmi közegen belüli, az általánosan elfogadott normatívákhoz viszonyított eltérés mértékéből fakad.
Tehát: ha neked így jó, akkor tedd azt.
30/38 A kérdező kommentje:
húúú köszi a részletes és szép kifejtést:)
2010. okt. 3. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!