Szerintetek ciki ha egy 15 éves srác maciva alszik?
Figyelt kérdés
Pontosabban egy szamárral.Nem tudom mér tiszta jó szorongatni éjszaka.Olvastam hogy a britt felnőttek 1/3-a a macijával alszik.Ha nem a szamarammal aludnék akkor valószínű a párnát szorítanám a mekasomhoz szóval nem mind1?2010. szept. 25. 12:51
1/38 anonim válasza:
azzal alszol amivel akarsz, képes lennél lemondani róla csak azért, mert nem menő? ugyanmááár
2/38 anonim válasza:
Szerintem ezzel nincs gond még 2-3 évig :) Utána meg majd ölelgetheted a barátnődet :)
3/38 anonim válasza:
Ugye plüss szamárról van szó?
4/38 anonim válasza:
Gondolom, hogy a brit felnőtteknek is volt valamennyi szüneteltetétes átmenet azért, mondjuk amíg inkább a borosüveget szorongatták szívesen álmukban, vagy valami hasonló...xD
5/38 A kérdező kommentje:
:) hát ha már a barátnőmet fogom szorongatni akkor nem kérdés a szamár sorsa:) ...köztünk lesz:D...na jó nem
am igen plüss szamár...
2010. szept. 25. 13:12
6/38 anonim válasza:
Nincs gond ezzel! Barátom 27éves és régen kapott tőlem egy tigris plüst. Mai napig ott van mellette az ágyban. Ő azért Tigrist kapot mert mindig Tigrisemnek szólítom.
7/38 anonim válasza:
Én is mindig magamhoz szorítok valamit éjszaka, általában az egyik párnámat. Biztonságérzetet ad :)
8/38 anonim válasza:
nincs ezzel gond , de majd idővel cseréld azért le egy nőre
9/38 anonim válasza:
Ritka az ilyen aranyosság napjainkban :-)
10/38 A kérdező kommentje:
:D
2010. szept. 25. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!