Utálom gyűlölöm az embereket. Megismerem kicsit közelebbről és utálom a képmutató hazug fejüket Más is így van ezzel?
Az 1-es válasz első felével egyetértek. Én is csak röhögök az ilyeneken.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy rengeteg a normális. Szerintem egyre kevesebb van.
Hmm, utálni nem tudok s tudnék senkit se. Inkább felszínesnek tartok embereket, kik hazugságaikkal igyekeznek érvényesülni az életben.
Biztos van valami lelki oka, ami miatt kialakult náluk.
Ám az őszinte, intelligens embereket imádom, akik hűek egy olyan énhez, akinek helyén vannak elveitől a lelki dolgokig minden.
Ez mellé pedig érdekes személyiség társul.
Másik kategória részemről az érdekel-e vagy sem. Sokan untatnak, nem érdekesek számomra.
Legyen az téma, mihez értés, személyiség stb.
Sok minden érdekel, több aspektusból is akár, ám aki szűrke semmilyen életet élnek velük nem igen lehet kibontakoztatni 1-1témát se.
Az időjárásról meg nincs kedvem beszélni ovis módra. Én is látom, hogy pl süt a nap vagy esik éppen az eső. XD
Akikben az utálom, gyüllölöm szavak, fogalmak élnek, az azt jelenti valami nincs helyén lélekben, személyiségben.
Önismeret s annak fejlesztése javasolt.
Utána jobban fogja érezni magát. (tapasztalat is) 😊
+fókuszálj azokra, akik fontosak számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!