Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Utálom gyűlölöm az embereket....

Utálom gyűlölöm az embereket. Megismerem kicsit közelebbről és utálom a képmutató hazug fejüket Más is így van ezzel?

Figyelt kérdés
2022. aug. 25. 20:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Nem, de szánom az olyanokat, akikről írtál. Van rengeteg normális is, csak mivel sérült vagy lelkileg, ezért a fájdalmak általi sebek miatt fröcsögsz.
2022. aug. 25. 20:07
 2/12 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Igen üdv a klubban
2022. aug. 25. 20:11
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Állits a fokuszodon, mert ha mindig a gyuloletre koncentralsz belefogsz kerulni abba a spiralba hogy mindig azok is jonnek majd szembe.
 4/12 anonim ***** válasza:
48%
Én is utálom őket.. de muszáj tettetni hogy élvezem a társaságukat sajnos..
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Az 1-es válasz első felével egyetértek. Én is csak röhögök az ilyeneken.

Azzal viszont nem értek egyet, hogy rengeteg a normális. Szerintem egyre kevesebb van.

2022. aug. 25. 20:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Ki kell válogatni azokat, akik normálisnak tünnek, a többivel meg nem foglalkozni. Amúgy sokszor, ha normisan nyitsz valaki felé, sok esetben rájössz h nem is akkora barom, mint gondoltad.
2022. aug. 25. 20:47
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
7-es, neked is van valami baj a toronyban, hogy lehet ilyen nyakatekerten fogalmazni? Ettől nen tűnsz okosabbnak, elmondanám.
2022. aug. 26. 08:36
 8/12 A kérdező kommentje:
Utolsónak üzenem 0%ban volt hasznos a hülyesége- mások szerint is.
2022. aug. 26. 09:44
 9/12 A kérdező kommentje:
* 7esnek írtam az előzőt
2022. aug. 26. 09:45
 10/12 anonim ***** válasza:
71%

Hmm, utálni nem tudok s tudnék senkit se. Inkább felszínesnek tartok embereket, kik hazugságaikkal igyekeznek érvényesülni az életben.

Biztos van valami lelki oka, ami miatt kialakult náluk.

Ám az őszinte, intelligens embereket imádom, akik hűek egy olyan énhez, akinek helyén vannak elveitől a lelki dolgokig minden.

Ez mellé pedig érdekes személyiség társul.

Másik kategória részemről az érdekel-e vagy sem. Sokan untatnak, nem érdekesek számomra.

Legyen az téma, mihez értés, személyiség stb.

Sok minden érdekel, több aspektusból is akár, ám aki szűrke semmilyen életet élnek velük nem igen lehet kibontakoztatni 1-1témát se.

Az időjárásról meg nincs kedvem beszélni ovis módra. Én is látom, hogy pl süt a nap vagy esik éppen az eső. XD

Akikben az utálom, gyüllölöm szavak, fogalmak élnek, az azt jelenti valami nincs helyén lélekben, személyiségben.

Önismeret s annak fejlesztése javasolt.

Utána jobban fogja érezni magát. (tapasztalat is) 😊

+fókuszálj azokra, akik fontosak számodra.

2022. aug. 26. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!