Alig emlékszem a napjaimra. Ez lehet az oka?
Tudjátok az van hogy én covid óta kb itthon vagyok...azaz 3 éve... nyilván voltak időszakok mikor nem de nagyjából itthon voltam....emiatt lehet hogy összefolynak a a napjaim? És úgy érzem mintha...ajh...nem tudom...mintha nem lennék ott amikor az események történnek....de mégis tudatosan cselekszem, és ha rákérdeznek valamire hogy ugye 3 napja ezt meg ezt mondtad nekem és arra emlékszem.
Olyan érzésem is van mintha.... halvány lenne minden...az emlékeim....mintha ez néha nem a valóság lenne...de ez nem derealizacio vagy deperszonalizacio mert tudom hogy az mi....tudtok segíteni?
Túl kevés hasznos, számodra fontos vagy kellemes inger ér, kevés az aktív, valódi élet és cselekvés. Tele lehet a fejed netes, számítógépes infókkal, amik csak terhelik az agyadat.
Jársz sétálni? Természetbe? Vannak élő kapcsolataid, beszélgetések és programok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!