Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért élek én egyáltalán?

Miért élek én egyáltalán?

Figyelt kérdés

Egészségügyileg nulla vagyok,életen át tartó betegségben szenvedek,ami egyébként a legtöbbször halálos (pechemre én túléltem)!Tegnap elküldtek a munkahelyemről,plusz rá fél órára otthagyott az a férfi is,akit életem szerelmének hittem!KIVAGYOK!!Úgy érzem semmi értelme az életemnek,szart sem ér!!!

24/l

2010. szept. 24. 01:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én életem sem ért szart se, de azért még élünk. Ez van. Túl kell élni az életet. Majd lesz másik pasid, akiért érdemes.
2010. szept. 24. 01:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne add fel, SOHA ne add fel. Az, aki most elhagyott, meg szerencse, hogy most hagyott el, es nem ket gyermekkel a honod alatt, es nem tiz ev mulva, megalazva, megcsalasok utan. Annyi, de annyi ido van meg elotted, menj el a baratnoddel egyet bulizni, tancold ki magadbol a rossz erzest, vagy nezzetek meg jo filmeket, vagy akarmi. Es ne mondd, hogy halalos betegseged van, akkor nem elted volna tul. Iratkozz be egy onismeretfejleszto kurzusra, vagy agykontrollra, vagy barmire, segiteni fog. Menj emberek koze, es maris meg lesz az uj munkahelyed, az uj, eletre szolo parod, es minden rendbejon. Hidd el, ez igy van. Fel a fejjel!!!
2010. szept. 24. 05:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért hogy jó példa legyél a pesszimizmusra. Próbálj meg pozitívan gondolkodni, lásd a jót is. Vannak nálad 100x nyomorultabbak, akik nem adják fel hanem csakazértis élhető életet teremtenek maguknak. Mit szóljon Stephen Hawking? Az elmúlt 20 évben minden évben megigérték neki hogy meg fog halni, nem mozog egy izma sem, beszélőgép beszél helyette, és azért is a föld legelismertebb fizikusai közé küzdötte magát elméleteivel. Milliók szeretik és olvassák könyveit. De mindezt odaadná ha egyetlen napra a Te helyedben lehetne, lábra állhatna, sétálhatna, megölelhetné szeretteit, kitörölhetné a saját fenekét. Mégsem panaszkodik soha. Te nagyon is szerencsés vagy. Olyan országban élsz ahol ha megnyitod a csapot tiszta víz jön belőle. Képzeld a világ nagy részén ez sincs így, kilométereket gyalogolnak hogy legyen mit inni aznap. Férfi meg van rengeteg. Ö volt az életed értelme??? Amig nem ismerted értelmetlen volt az életed? Butaság. Majd lesz másik aki jobban megérdemel Téged.
2010. szept. 24. 10:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeteket és a tanácsotokat.Remélem megoldódik hamarosan minden.Szerintem hétvégén jól berúgok és bulizok egy hatalmasat!:-D
2010. szept. 24. 11:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Az emberek 90 százalékának szart se ér az élete, mégis köztünk vannak.
2010. szept. 24. 19:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez jó,tetszik!:-D
2010. szept. 25. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!