Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megcsalásnak minősül, ha...

Megcsalásnak minősül, ha maszti közben mással képzeltem el magam és nem a párommal?

Figyelt kérdés

Nem szándékosan csináltam csak automatikusan eszembe jutott közbe aztán a vége az lett, hogy inkább engedtem ennek a gondolatnak. Természetesen nem csalnám meg a párom, nincs is közöttünk semmi probléma. Viszont most nagyon rosszul érzem magam így utólag, hogy tudom, hogy rosszul esne biztos a barátomnak, hiszen kinek is ne esne rosszul és én ezzel nem foglalkoztam. Szívem szerint vallanék a bűntudatom miatt, csak akkor mitől lesz jobb, teljesen szét vagyok zuhanva.

Kérlek normális válaszokat adjatok, komolyan bánt a dolog és köszönöm a válaszokat!

2022. aug. 18. 02:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem . Amíg vele osztod meg az erzeseid, a napodat, a testedet, addig nem megcsalas.

Néha en is másra gondolok, akar álmomban, akar így. Nincs buntudatom, tuti a paromnak is van ilyesmi . Ez úgy is csak képzelet. Amíg nem valóság, szerintem ne zavarjon :)

2022. aug. 18. 02:30
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ! Ajj olyan rosszul érzem most magam. Annyira kell sírnom. Nem féltékeny típus, de ez kinek ne esne rosszul. Azért olyan rossz ez mert van akinek ez megcsalás, másnak pedig nem.

Azt tudom, hogy őt nem zavarja, ha megnézek valakit mivel azt mondja nem vagyok vak attól, hogy ő ott van nekem, de a csók meg a szex azért kevésbé elnézendő természetesen. Kimondottan erről az esetről viszont nem beszéltünk

2022. aug. 18. 02:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez a srác olyan volt, hogy valami pici vonzalmat éreztem/érzek iránta, de tartanám a távolságot amíg teljesen elmúlik mivel ez nem olyan erős kötelék ami a barátommal van. Még Facen sem kerestem rá, pedig tudom a nevét, de nem akarom nézegetni, ha rám írna inkább hanyagolnám. Nem akarok engedni a fellángolásnak
2022. aug. 18. 03:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

:D

Túldramatizálod.

2022. aug. 18. 07:02
 5/5 anonim válasza:
Nem, ez teljesen normális.
2022. szept. 30. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!