Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire pontos a személyiségt...

Mennyire pontos a személyiségteszt?

Figyelt kérdés
Nemrég találtam rá a 16 személyiségre,kitöltöttem többször is a tesztet,és mindig ugyan az volt az eredmény.Mennyire pontos a tesz?

2022. aug. 10. 14:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Pontosan milyen teszt? És hol talátad?
2022. aug. 10. 15:11
 2/6 A kérdező kommentje:
16personalityes oldalon lévő teszt
2022. aug. 10. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha ugyanazokat válaszolod, ugyanaz lesz az eredmény, ezen nem kell csodálkozni. Amúgy nem sok értelme ennek a 16 személyiséges besorolásnak.
2022. aug. 10. 15:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Na ki töltöttem az általad említett tesztet. És egy nagy marhaság jött ki belőle!
2022. aug. 10. 15:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Az emberi agy baromira bonyolult, még ma sem értjük igazán. Összetett teremtmények vagyunk.

Viszont hasonlóságok, jellegzetese sémák nyilván va

2022. aug. 10. 19:48
 6/6 anonim ***** válasza:

(Hoppáka, véletlen elküldtem). Szóval vannak hasonlóságok közöttünk, elvégre több miliárdan élünk ezen a bolygón, nyilván nem lehet valaki TELJESEN egyedi.

Itt jönnek be a képbe ezek a modellek. A 16 personalities, avagy MBTI az egyik leghíresebb, de vannak más teóriák is. Terapeuták, vagy épp cégek használnak ilyesmiket csoportépítésre. Vitatott, hogy mennyire "pontosak" ezek, de hát az emberi természetre nincs még 100% tudományos formula. Úgy, ahogy működnek, van akinek bejön, van akinek nem. Szerintem érdekes dolgok ezek.

2022. aug. 10. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!