Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Teljesen hetero vagyok de nem...

Teljesen hetero vagyok de nem mindig az a tipikus fiús fiú vagyok. Miért?

Figyelt kérdés
Úgy értem ezt hogy....nekem úgy hozta az élet hogy én lányokkal barátkozok....nagyon szeretnék fiúkkal is de egyszerűen nincs hol meg nincs alkalom meg semmi...és azt vettem észre magamon hogy kezdek néha kicsit lányos fiú lenni...ne arra gondoljatok hogy leülök barbizni vagy női ruhát hordokxd, hanem elkezdem túlgondolni a dolgokat, pletykalok stb....ez lehet van azért mert tudatalatt atveszek a néhány lányos tulajdonságot? Vagy miért?
2022. aug. 2. 14:02
 1/3 anonim ***** válasza:
ezek nem "lányos" szokások, semmi közük a nemekhez, egyszerűen csak sztereotípiák alapján a nőkhöz kapcsolják. bezzeg egy igazi férfi nem locsog, nem foglalkozik lényegtelen dolgokkal, nem fecseg másokról, hasznos dolgokkal tölti az idejét, mert komoly ember.
2022. aug. 3. 21:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ez a világ annyira rákényszeríti az embert mások gondolkozására....és beskatulyazza
2022. aug. 3. 22:08
 3/3 anonim ***** válasza:
1-esnek igaza van!
2022. aug. 4. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!