Miért nem tudok velük annyit beszélni?
Figyelt kérdés
Egy 15éves normális lány vagyok aki csöndes de mégis szeretek nevetni persze a barátaimmal. Most van egy új osztályom akik a nagy része sportolók és pláza emberek ja és beképzeltek... Szeretnék velük kijönni de nem tudok beszélgetni velük és ez valahogy nem megy. Nem is vagyok velük rosszban. Már ott járok hogy nem is akarok velük kijönni. Van ez ellen valami2010. szept. 22. 15:25
1/3 anonim válasza:
Én is hasonló paraméterekkel rendelkezek.Először én is ezeket gondoltam,de megcsináltam a megfelelő,kedves baráti körömet és ők elfogadnak olyannak amilyen vagyok.Legyél bátor,ügyes és erős. "Ha másokat követsz,csak második lehetsz" Nekem tetszik ez az idézet,és ezen felbuzdulva gyűjtöttem magam köré az embereket.Remélem neked is sikerülni fog(:
3/3 anonim válasza:
Hát,ha rám gondolsz és nem a kérdezőre,akkor Szegeden, a Tömörkénybe:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!