Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerinted jól zongorázni vagy...

Szerinted jól zongorázni vagy jól gördeszkázni menőbb?

Figyelt kérdés

2022. júl. 12. 21:29
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Zongorázni.
2022. júl. 12. 21:42
 2/10 anonim válasza:
100%
Hozzám a zongora közelebb áll de szerintem ha bármelyikben ügyes vagy akkor az menő.
2022. júl. 13. 04:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Tedd a zongorát gördeszkara, és útközben zenelj:)

De van szintis megoldás is.

[link]

2022. júl. 13. 05:48
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Számomra a deszkázás a menő.
2022. júl. 13. 11:28
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a deszkázás menőbb dolog, viszont ha jól tudsz zongorázni az hatalmas érték. A kettőt nem lehet összehasonlítani, teljesen mások.
2022. júl. 13. 18:29
 6/10 anonim válasza:
84%
Ugyanazt gondolom, amit az ötös, annyival kiegészítve, hogy nyilván különböző társadalmi csoportok számára az egyik vagy a másik lesz éppen menőbb. A zongorázás azért nagyon értékes, mert ahhoz kell hallás, zenei érzék a megtanulásához, ami nyilván munka, és élethossziglan lehet szórakoztatni vele magadat és másokat, de minden zenei hangszer olyan, hogy akinek nincs hozzá veleszületett adottsága, annak sajnos nem fog olyan jól menni, mint annak, akinek meg igen. A deszkázás olyan, hogy hatvanévesen nem biztos, hogy még sikerül majd ráállni, viszont kevesen tudják megtanulni, mert rengeteg esés-puffanás, sérülés áll mögötte, nagyon sok energiabefektetéssel, mire az ember begyakorolja, viszont bárki számára nyitva áll a lehetőség a megtanulására. Én amúgy mindkettőt szerettem volna. A deszkázásnál anyukám túlféltett, és nem engedte meg. Vett egy gördeszkát, de kb. semmire sem jutottam vele, mert ha már bármit ki akartam volna próbálni a ráálláson kívül, rögtön pánikrohamot kapott. (10 éves lány voltam akkor) A panelben meg nem sok lehetőségem volt szétverni a berendezést vele, de itt Budapest kellős közepén sem láttam olyan jó helyet, ahol magányosan gyakorolhatnék. Most meg már sem időm, sem energiám nincs hozzá. A zongorázást mindig szerettem volna, kedvenc hangszerem, viszont sajnos botfülű vagyok.
2022. júl. 13. 19:22
 7/10 anonim ***** válasza:
34%
Zongorázni.
2022. júl. 16. 22:13
 8/10 anonim válasza:
100%
Zongorával gördeszkázni. Az vinne mindent.
2022. júl. 20. 22:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki mást tart menőbbnek. Szerintem a gördeszka a menőbb, mert nagyon szeretek sportolni, de a zene is nagyon szép dolog, sokat is kell hozzá gyakorolni.
2022. aug. 1. 14:09
 10/10 anonim ***** válasza:
91%
Deszkánzongoristás
2022. szept. 5. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!