Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy kéne megindokolnom?

Hogy kéne megindokolnom?

Figyelt kérdés
Üdv. Van egy 4 éves öcsém, akire 3napja vigyázok, mert mindenki dolgozik. Én nem szeretnék rá vigyázni tovább, mert nagyon idegesítő. Attól tartok hogy apum nem engedne le a barátaimmal pingpongozni, de nem bírom a gyereket tovább
2022. júl. 6. 10:58
 1/6 anonim ***** válasza:

A gyerek az öccséd, így ha tetszik, ha nem neked kell rá vigyáznod. Feltételezem anyucinak és apucinak nincs elég pénze, hogy felfogafjanak valakit mellé, nem véletlenül melóznak.

Nem tudom, hány éves vagy,de hidd el túl éled

2022. júl. 6. 13:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Vigyék óvodába talán, amúgy nem vagyok bébiszitter, és ráadásul (ha ez számít) a féltesóm csak
2022. júl. 6. 13:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem írtad, te hány éves vagy. Abban igazad van, nem a te dolgod vigyázni rá. Próbálj meg beszélni a szüleiddel egy alkalmas pillanatban erről. Mondd el, hogy neked ez nyűg, mert inkább lennél a barátaiddal. Vagy, hogy túl nagy a korkülömbség (?), ezért problémát okoz, nem találod meg vele a közös hangot. Ha lehet, próbáljanak meg keresni más megoldást. Vigyék oviba, nagyihoz, akármi. Perszeez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem kell segítened, valamit azért be kell vállalnod. Pl hozni-vinni az oviból.
2022. júl. 6. 17:10
 4/6 A kérdező kommentje:
#3 mama nincs, korkülönbség hatalmas, én kiskorú vagyok, még nem vagyok jogilag felelős a cselekedeteimért, már én is próbáltam azt hogy hozom /viszem, de a gyerek nyőg/üvölt/sír(hisztizik) hogy neeeeeee
2022. júl. 6. 22:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Továbbra is csak azt tudom mondani, meg kell ezt beszélni a szülőkkel. És a szülőknek sem ártana beszélni a kistesóval, miért hisztizik, ha te viszed oviba. Gyanítom, nem az a baj, hogy te viszed, hanem oviba nem akar menni.

Mikor bevállalták ezt a gyereket, tudták jól, lesz nyári szünet, stb. Vagy már akkor is arra számítottak, hogy te fogsz rá vigyázni? A szülő dolga a gyereknevelés.

2022. júl. 7. 20:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Már akkor is úgy számoltak hogy majd én vigyázok rá, de szerencsére holnap megyek haza anyumhoz
2022. júl. 7. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!