Lesz így valaha esélyem arra, h egyáltalán negyed órát járjak valakivel?
17 éves vagyok, és egyáltalán nem járok semmilyen szórakozóhelyre. Egyszerűen nem bírok ilyen jellegű emberek közé bemenni, meg hát az alkohol sem a legnagyobb barátom.
Az iskolában meg van a helyem, ott minden rendben van, de még csak nincs is társaságom rajtuk kívül... Ha csak nem valami véletlen folytán -, pl nekiborulok valakinek a metrón, oylan nagyon romantikusan :D -, lesz valaki is esélyem egy kapcsolatra? (sulival ne pedálozzunk, oda csak foglaltak, melegek, és velem egyneműek járnak).
Igazából bolond vagyok, és beszélgettem is már hozzám hasonló bolondokkal, csak az a baj, hogy van egy kis depresszióra való hajlamosságom, és nem tett túl sok jót az életemben, hogy sötét lelkekkel osztottam meg az életemet... nem tudom, a humor nagy igény-e, de szerintem jó, ha van, meg a metróról ne nézzék ki, azt ennyi, de nem tudom, van-e ilyen, vagy csak káprázik a szemem.
(és igen, lány)
Első: ez jó ötlet, majd keresek valamit.
Második: hát ez kedves :)
110 kiló vagyok és ki kérem magamnak a kommentet....
Hát nem tudom tuti kinövöd de a sport tényleg nem rossz ötlet vagy a tánc. Nem először mondom hogy nem csak disco létezik a világon, vannak jó élő zenés pubok ahova haverokkal beülhettek. Nem kell hányásig se innod magad, ha meg egyáltalán nem szereted akkor nem kell inni. Csajként ez amúgy se lényeg.
Depresszió elmúlik ezek tényleg csak ilyen múló tini szeszélyek. A pasik és a csajok felnőnek egyszer. És akkor már nem lesz ilyen nehéz dolgod. De te is próbálj meg nem elítélni az embereket discos,emos,meleg,bolond kategóriákba és rájössz hogy attól hogy egy srác discoba jár vagy kocsmába vagy otthon ül attól még lehet egy nagyon érdekes ember.
Én is ilyen vagyok... és ugyanígy 17 éves. Régebben nem voltam ilyen, eljárkáltam mindenhova, de manapság itthonról sincs kedvem kimozdulni. Igazából nem találom azt a társaságot ahol önmagam lehetek, sok helyem fordultam meg, sok embert megismerve, de egyik se az amit én keresek, nincs emberség bennük, mindenki akit megismertem a "basszunkbeszivjunkbehányjunkegyütt"-től boldog, érzéseik a 0-val egyenlőek,kihasználósak,átverősek. Én NEM.
Lehet rossz helyen kerestem őket, pedig úgymond a "tróger" és a "jólnevelt" között is megfordultam, de mégis azt tapasztaltam hogy a "trógernek" van valamiféle érzése, de életfelfogása nincs, a "jólneveltnek" meg életfelfogása van, mert otthon belevésték a fejébe, viszont elkényeztetett és érzései nincsenek. Persze ez NEM ÁLTALÁNOSÍTÁS, de akiket megismertem azok ilyenek voltak.
Én is ilyen voltam/vagyok egész életemben, szóval tudom miről beszélsz. A depressziós lehangoltságaimat viszont már elég jól tudom kezelni.
Szerintem neked csakis értelmes kapcsolatra van esélyed, mert feltételezem, hogy senkivel sem fogsz érdekből vagy divatból összejönni.
Ha megkeresel emailben, akkor adhatok pár tanácsot vagy megpróbálhatlak felvidítani, ha éppen arra van szükséged.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!