Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ennyire érzékeny?

Miért vagyok ennyire érzékeny?

Figyelt kérdés
Annyira rossz.Ha mondanak egy bántó szót vagy csak egy utaló szót rá,akkor nem tudom hány hétig azon gondolkodom hogy azt miért mondhatta.Nagyon fontosak nekem az emberi kapcsolatok.Az a baj hogy nagyon félek hogy egyedül maradok és ezért erősen kapaszkodok a "barátaimba".Félek hogy ez nekik teher lesz majd.Mit tegyek?
2010. szept. 19. 09:54
 1/3 199303 ***** válasza:
én is igy vagyok evvel:S
2010. szept. 19. 10:10
 2/3 anonim ***** válasza:
5%
én is így szoktam gondolkodni minden szarok napokig..hetekig..hónapokig:( ez van szard le ...vagy szívj füves cigit akkor nem fog érdekeni...
2010. szept. 19. 11:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Próbálj meg beszélgetni erről egy psychológussal, - "nem esz meg", és idővel még szakmai alapokon nyugvó, megnyugtató választ, tippet is kapsz az érzéseiddel kapcsolatban.

Nekem nincs ilyen irányú szakképesítésem, de ezzel együtt gyanakszom arra, hogy szorongásos betegséged van.

Próbáld meg!

Jobbulást kívánok!

2010. szept. 19. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!