Más is butának látja a pár évvel ezelőtti önmagát?
Figyelt kérdés
Néha visszaemlékszem, miket csináltam, hogyan reagáltam különféle szituációkban, és fogom a fejem, hogy lehettem ennyire tudatlan, másképpen kellett volna csinálni, bárcsak tudtam volna akkor, amit most tudok. Persze elfogadom, mert senki sem születik úgy, hogy mindent tud.
Más is így van ezzel?
2022. jún. 1. 21:08
A kérdező szavazást indított:
Igen, az ember idővel többet tud, tapasztal, bölcsebbé válik. Sok korábbi buta döntés volt, amiket másképpen tennék. Tudatlannak látom korábbi énem.
Korábban is jó döntéseket hoztam, amik mellett ma is teljes mellszélességgel kiállok, néhány apróságtól eltekintve. Nem volt butább a korábbi énem.
13 szavazat
1/1 anonim válasza:
Én szeretem a fejlődést, és igen, a régi önmagamhoz képest, minden másodperccel fejlettebb vagyok, tehát, ez a tudat, a jelenlét tudatát adja magában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!