Milyen újévi fogadalmat tettél?
Figyelt kérdés
2008. jan. 1. 10:59
1/13 anonim válasza:
Én még 2007 szilveszter éjjelén tettem: azt hogy soha többé nem teszek fogadalmat ;)
2/13 anonim válasza:
hogy idén elvesztem a szüzességem;)
4/13 anonim válasza:
Lefogyok 15 kilot. :)) Van miből. 1 éves a kisfiam, és még terhesség alatt szedtem fel ennyit..Na jó 3 kilótól sikerült azért megszabadulni. Nem volt akaraterőm sem a terhesség alatt ahhoz hogy kicsit fegyelmezzem magam, sem utána nekiállni mozogni meg diétázni, pontosabban egészséges életmódot élni... Nincs mit szépítenem a dolgon, na...
5/13 anonim válasza:
Hogy tanulok elsején meg másodikán a mai töri témazáróra:P
nah puff erre meg most itthon vagyok betegen.
nem jött össze, mind1, majd jövőre :D
6/13 anonim válasza:
Nem iszok kólát!!!!!És hízok 5 kilót hogy ne úgy nézzek ki mint 1 anorexiás a 170 cm 48 kilómmal!!!!
7/13 anonim válasza:
Leszokok a cigiről =) De még nagyon nem megy... =(
8/13 anonim válasza:
hogy nem fikázaom az embereket, és nem beszélek csúnyán, de sajnos ..... megszegtem, már az első nap
9/13 anonim válasza:
EGy dolgot mindig megfogadok, hogy nem fogadok meg semmit:-) Ez bevált:-)
10/13 anonim válasza:
leszokok a cigirol, és nem pletykálkodok:)))
nos, február van...és ha levonom a kovetkeztetéseket, valoszinuleg idén szilveszterkor én is azt fogadom meg, hogy tobbé nem fogadok meg semmit:)
/merthogy nem jott ossze a dolog/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!