Lányok mikor ti mikor terepre mentek lovagolni hogy oldjátok meg a pipilést én holnap megyek terepre a csajokkal és nemtudom hogy kéne megoldanom, mellesleg én egy pesti lány vagyok csak lejöttünk az ismerősökhöz nyaralni?
És nem végeztem el még a kis dolgomat erdőben sohasem ebben kéne tanács 17/L csak normális válaszokat.😃?
köszikeee
Gondolom nem 3 napig fog tartani a terepezés, úgyhogy ha előtte elintézed a kakilást, akkor nem az erdő közepén kell. Vagy még soha életedben nem volt olyan helyzet, hogy 1 órán belül nem tudtad elintézni a nagydolgodat?:D
Amúgy Budán pl vannak erdők. Jó az nem Pest, de fél-egy óra BKV-zással el lehet odáig jutni, szóval érdemes valamikor elmenned oda is.
Illetve sose túráztál? Nekünk minden osztálykirándulásunk során volt túrázás.
Kis dolgot úgy, ahogy az 1es Válaszoló, a nagy dolog bajos már, azt intézd el előtte, de ha mégis rádtör, ugyan úgy, csak az fárasztóbb.
Addig megkérsz valakit, hogy fogja meg a lovat, vagy rádobod egy ágra a kantárszárat, 2p alatt nem esik baja :)
Nem jó, de ha egyszer eldobsz egyet, nem lesz nagy baj, ha nem szoksz rá
A másik lehetőség magaddal vinni, amit szerintem senki sem akar, nem részletezem :)
De ha meg tudod oldani sima zsepivel, vagy valami hasonlóval az jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!