Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ennyire boldogtalan?

Miért vagyok ennyire boldogtalan?

Figyelt kérdés
Minden második rokonom, ismerősöm, idegenek is ha kell, megjegyzik hogy mennyire szép lány vagyok, egyszerűen nem tudják elhinni hogy nincs barátom, vagy ha mondom bárkinek hogy en meg eletembe nem írtam olyan fiúval akibe szerelmes lettem volna, vagy aki úgy jobban tetszett volna, Hat egyszerűen nem hiszik ell. De nekem ennek ellenére is komoly önbizalomhiányom van. Egyszer tetszett egy fiú de nagyon, aki mai napig tetszett, de az meg egyszerűen nem kezdeményezett én meg olyan makacs vagyok, hogy ugyvoltam vele, hogyha ő nem, akkor énse merek. Lehet hihetetlen de nagyon nagyon boldogtalan vagyok. Rengeteget vagyok otthon, már azóta amúgy eltelt egy jó pár hónap, es en mai napig arra a fiúra gondolok, holott már azt is elfelejtette szerintem hogy ki vagyok, bonyolult lany vagyok, bevallom. De áhh ez mar annyira ki birhatatlan, még talán a pszichológus tudna segiteni.
2022. ápr. 30. 21:48
 1/4 A kérdező kommentje:
Meg igazából nem merek bele menni semmibe, félek mindentől. És félek attól hogy mindenrol le fogok maradni, bármi is legyen az. Mert az osszes barátnőmnek volt már interneten palija, és ugy bele élték magukat, én meg csak néztem hogy joformán még egymás arcát se láttak de ők milyen nagy szerelmesek. Nekem egyszerűen nem megy, én ha egy fiút nem lattam élőbe, akkor én másképp nem tudok ismerkedni közösségi oldalakon. Nemtudom.. talán velem van a gond?
2022. ápr. 30. 21:50
 2/4 anonim válasza:
85%
Semmivel nem vagy még elkésve, úgy hogy ne csüggedj. Szerintem inkább várj még egy kicsit, amíg eljön az akit igazán szeretni tudsz, mint hogy egy rossz kapcsolatba belebonyolodj. A büszkeséged/makacsságod meg rakd félre, hidd el ez a legtöbbször nem vezet jóra.
2022. ápr. 30. 22:07
 3/4 anonim ***** válasza:
67%
Tényleg bonyolult vagy, ezt meg kell hagyni. De ha nem jársz társaságba és neten sem ismerkedsz, akkor nem is lesz senkid. Ha ez neked annyira fontos akkor tegyél ellene, ha nem akkor meg nem tudom miért vagy ennyire boldogtalan.
2022. ápr. 30. 22:25
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
A fiókod letiltásra került... Gondoltam beszélgethetnénk, hátha az segítene.
2022. máj. 9. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!