Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez szerintetek gyengeségnek,...

Ez szerintetek gyengeségnek, hibának számit?

Figyelt kérdés

Arról van szó,hogy jelenleg olyan osztálytársaim vannak akikkel sehogysem találom meg a közös hangot és nem is érzem magam jól velük.A lányok elvannak egymással:pasizós dumák,bulis élmények,mit vásároltak,mit mondott az egyik s a másik meg ilyenek. A srácok pedig folyton csak hűlyülnek. Tanulási szempontból viszont a legtöbben falják az anyagot,elég jó iskoláról is van szó különben.

A baj az,hogy nem érzem közelnek ezeket az embereket magamhoz, sosem éreztem. Volt osztályaimba minden oké volt,de ezzel most nagyon nem passzolok össze.

A tervem a következő: várok még egy évet, mert nem akarom ilyen könnyen feladni. Megpróbálok minden erőmből valamit kihozni ebből,de ha nem sikerül akkor jövőtől átakarok iratkozni egy másik suliba. Szerintetek ez gyengeségre vall ?

Sosem hagynám itt ezt az iskolát. 4 év komoly munkájának köszönhetem, hogy itt tanulok gimnazistaként,de . . . reggel úgy érzem, hogy nem akarok felkelni, nem akarom megint ezt csinálni. Sokszor amikor vásárolok valami sulis ruhát arra gondolok: igazából miért is veszem meg ? Ki mondja, hogy " Jajj,de jól áll neked ez a blúz " vagy " húú,milyen klassz ez a táska ! " ? Alig lépek be az osztályba, de már érzem, hogy elfáradtam.

És igen, az iskola tanulásra van, de a környezet kivétel nélkül MINDIG és igen nagy mértékben formázza az embert.

Nos, mi a véleményetek ? Szerintetek én vagyok a gyenge, hogyha jövőtől itthagyom ezt az osztályt ? Egyébként nem vagyok suta vagy hülye vagy ilyesmi. Egyáltalán nem vagyok ilyen.

15/L

2010. szept. 16. 14:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Azt hiszem ismerlek. :D
2010. szept. 16. 14:50
 2/19 anonim ***** válasza:
45%
Első vagyok, egyébként szerintem veled van a baj és nem másokkal.
2010. szept. 16. 14:51
 3/19 A kérdező kommentje:
Hol laksz?
2010. szept. 16. 14:52
 4/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem messze tőled...olyan 2 km van köztünk.
2010. szept. 16. 14:59
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
20*
2010. szept. 16. 14:59
 6/19 A kérdező kommentje:
Menj máshova hülyéskedni
2010. szept. 16. 15:02
 7/19 anonim ***** válasza:
0%
Oké. :) Egyébként komolyan mondtam és elég szánalmas vagy. Az osztályba minimum 15-en jártok, nem hiszem, hogy mind a 14 gyerek lenne a hibás...
2010. szept. 16. 15:03
 8/19 A kérdező kommentje:

Pont ezt akartam kihozni belőled

Melléfogtál,az osztálylétcám nem 15

Innentől kezdve te vagy a szánalmas és abbahagyhatod az okoskodást

2010. szept. 16. 15:05
 9/19 A kérdező kommentje:
Elnézést,ha kicsit durva voltam,de nekem fontos dologról van szó,te meg itt szórakozol
2010. szept. 16. 15:06
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
Az átiratkozás az menekülés, a menekülést meg hát mondhatjuk gyávaságnak is ha úgy tetszik.
2010. szept. 16. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!