Mi lehet ez?(többi lent)
Komolyan vigyázz az idősebb fiatal pipihusira vágyókkal...
Leg undokabb, rosszindulatúbb személlyé is álhatnak, ha valami nem úgy van, ahogy vágyik akarják.
Pl én anno együtt dolgoztam egy helyen a párommal fiatalabb korunkban.
Ő volt elsőként felvéve az irodába. A cég résztulajdonosának felesége (50+) oda-vissza volt páromért, ahogyan elnéztem a reakcióit, amikor én is bekerültem a céghez.
Nem akartuk a magánéletet munkahelyre bevinni, így titkoltuk, hogy együtt vagyunk, ám a postán látott minket a nő, hogy egy pár vagyunk.
Elhíresztelte s apránként egyre messzebb szeparált minket egymástól. Mindemellett engem szivatott másokon keresztül.
Eldugták a munkához szükséges eszközeimet, papírokat... Amikor beteg voltam, direkt felhalmozták a munkát számomra.
Volt, hogy sírtam s elegem volt. Idegileg ráment az egészségemre, erről ugyan nem tudtak, keményen álltam a sarat mosollyal.
Páromat meg mindenhova vitte magával vagy körülötte legyeskedett.
Megbeszéltük, hogy ez már nonszensz és odébb állunk.
Párom előbb ki tudott lépni, én még szívtam fél évig s az egyetlen bűnöm az, hogy mertem szeretni azt, aki mellett elköteleztem magamat.
Az utolsó fél évemben úgy alakítottam a dolgokat, hogy visszaadjam a szivatást.
Nem tetszett nekik, főleg nem az, amikor beteget jelentettem direkt.
Egyrészt tudtam, hogy felhalmozzák a munkát, ráadásul ahogyan visszatértem volna rá 2nappal egy hatalmas ellenőrzés viharfelhője közelgett.
Másrészt a vállalkozásom lepapírozgatása miatt rohangáltam.
Dokim pedig egy angyal, elmondtam neki őszintén a helyzetet s annyit kérdezett:
1 vagy 2 hetet szeretne? 😀
Mondtam elég az egy.
Tudták, hogy azon a bizonyos hétfőn megyek vissza, azt viszont senki nem tudta, hogy az előző hét péntekén mondtam fel a másik cégtulajdonossal lepapírozva.
Az a kiakadt, lesokkolt sok arc. A nő, aki keresztbe tett az csapkolódott az irodában, mivel csak beugrottam a cuccomért és mosolyogva leléptem.
S tudta, hogy baromi sok melót hagytak számomra, ami viszont keményen az ő vállát nyomta felelősségben.
Későbbiekben megtudta, hogy párom hol melózik.
Zaklatta, párom ellenkezett, aztán elintézte a nő, hogy szivassák az új helyén...
Kiderült ismeri az ottani vezetőt...
Párom megunta s szintén maga útjára jött át.
Az idősebbek, akik fiatalabbakra nyomulnak sokszor pszichésen problémásak, elégedetlenek az életükkel vagy/és azt hiszik, hogy a "tapasztalatlanabb" fiatalt könnyebben irányíthatják, manipulálhatják.
Meghát fiatal, nem szottyadt a golyója stb.
Köszönöm mindkettőtök válaszát!
Kedves második válaszadó! Le a kalappal a kitartásod előtt. Bízom benne, hogy az életed a továbbiakban már jobban alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!