Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Álmomban belenéztem a tükörbe?

Álmomban belenéztem a tükörbe?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudatos álmodó vagyok, de eddig soha nem gondoltam bele, hogy milyen lenne belenézni a tükörbe? (Elméletileg a tudatalatti tükröződik, a valódi éned.) Én ezzel a gondolattal néztem bele a tükörbe, és tudjátok mit láttam? Saját magamat eltorzult arccal, vérző fogakkal, és a szemem vérbe volt. Nagyon durva volt már ez is, de most jön az igazán durva rész.. Hogy is mondjam, mint egy pszihopata/aki éppen megölt valakit, a szemembe néz és elkezd vicsorogni. Kérlek, aki álom fejtő, az segítsen!

#tükör #álmodás #Eltorzult fej
2022. ápr. 11. 12:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Na az a te tudattalanod volt. Ugyanis a tudatos részed a tükör innenső felén volt és az ő szemével láttad magadat. Okoztál egy álomparadoxont. Az elméd ketté osztotta a saját magadról alkotott képet. a tükör egyik felén te voltál, minden olyan tulajdonsággal, amit örömmel látsz magadban, ezzel azonosúltál, ennek a részednek a szemén át láttad meg a tükörben azt a képet, amit útálsz magadban. El volt torzúlva, mert általában az embernek az önképe valahogy mindig kicsit eltorzúlt. sajnos elfogúltak és túl kritikusak vagyunk magunkal szemben.

Talán érdemes lenne az önismeretedre fektetni a hangsúlyt. És meg is békélhetnél önmagaddal.

2022. ápr. 13. 00:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm szépen a választ, bár nem hinném, hogy az önismeretem, és a önbizalmammal, magammal való képpel lenne a gond. Főleg, hogy június 5.-től modellképzőre fogok járni.
2022. ápr. 27. 16:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem jót mond az 1-es.
2022. ápr. 28. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!