Ha csukott szemmel magam elé képzelek egy nagy fényt, fájni kezd a szemem, mintha tényleg belenéztem volna valamibe. Csak nekem sikerül ennyire beképzelni dolgokat?
Figyelt kérdés
Ha pedig olyan ételre gondolok, amit utálok, vagy csak elgondolom, mintha tömény sóba harapnék, rosszul leszek tőle. De ha citromra gondolok, mintha azt nyaldosnám, akkor beindul a nyáltermelés.
Sokszor álmodom rosszakat, és gyakran benne van az is, hogy valami nagy fény szemembe világít, szó szerint sajog tőle a retinám. Ez mennyire gyakori? Tapasztaltatok hasonlót?
2021. jan. 9. 23:48
1/2 anonim válasza:
Akkor nagyon jó a képzelőerőd. Ki kellene használnod.
2/2 A kérdező kommentje:
Jelenleg írok, egyelőre ''csak'' arra tudom használni. Egyébként Te mire gondoltál, kedves első válaszoló? :)
2021. jan. 11. 00:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!