Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi ez? Mi lehet erre a magyará...

Mi ez? Mi lehet erre a magyarázat? Van erre egyátalán?

Figyelt kérdés
Gyakran van velem olyan, hogy gondolok valamit, és azt valaki kimondja/megcsinálja. Például múltkor magamban olvastam a teremben, és megakadt a szemem azon hogy Grönland. És elkezdtem azon gondolkodni, hogy milyen vicces szó. Erre magamba kimondom hogy zöld fű (tudom, hogy Grönland egy sziget, és ráadásul nem is ezt jelenti) és rá 2 másodpercre az osztályból egy fiú ki is mondta. Gyakran van velem ilyen/ehhez hasonló, vagy még ennél is durvább. Mi lehet erre a magyarázat? Van erre egyátalán? Lehet hogy tudok befolyásolni másokat anélkül, hogy kimondanám?
2022. ápr. 10. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek, nézd a királyi tévét, és gondolj erősen arra,hogy

Lemondok.

2022. ápr. 10. 14:45
 2/6 anonim ***** válasza:

#1:

XD!

2022. ápr. 10. 14:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak egy magyarázat lehet: te vagy Isten.
2022. ápr. 10. 15:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Velem 1x volt ilyen. Kimondtam egy totál random szót magamban és 1 mp múlva kimondta hangosan egy másik ember. Talán az a legjobb tudományos magyarázat, hogy nagy véletlen.
2022. ápr. 10. 16:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Varázsló vagy Harry!
2022. ápr. 10. 18:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem vagy te istenség.

viszont van képességed arra, hogy megérezz még be nem következett dolgokat.

2022. ápr. 11. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!