Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem magam kevésnek/jel...

Miért érzem magam kevésnek/jelentéktelennek?

Figyelt kérdés
Régebben mikor 14-16 éves voltam mindenki belem volt szerelmes , velem foglalkozott valamiért. De ahogy idősebb lettem egyre jobban a háttérbe szorultam nem kapok bókokat ismerosoktol vagy új tarsasagban, mintha láthatatlan lennék talán a kisugárzásom is 0. Az is igaz eléggé rideg vagyok visszahúzódó. Azt érzem kezd erre ramenni teljesen minden életkedvem és hiába mondja a párom hogy neki tökéletes vagyok nekem az kevés. Úgy érzem erre rámehet mindenem. Megfogalmazni se tudom neki ezeket a dolgokat,mégis csak férfi, nem érti úgy. Ha volt valaki ilyen helyzetben, ebből hogy lehet kilábalni?
2022. ápr. 9. 17:20
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Az a bajod nem rajongnak körbe, nem nyáladzanak utánad.

Sokan ezt kinövik tiniként, de úgy tűnik neked nem sikerült.

A felnőttek körében ritkább az ilyen jelenség, mint a tiniknél, hogy egy valakire nyáladzik mindenki és a többiek a háttérbe szorulnak. Ha neked erre mindened rámehet, akkor inkább keress fel egy szakembert, mert ahogy idősödsz még kevésbé fognak irántad érdeklődni a pasik.

2022. ápr. 9. 17:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért mi akarsz lenni? Valami ismert milliárdos színész? Sajnos nagyon kevés ember lesz az, mármint ezek a gyerekes dolgok amik régen voltak például nálam sincsenek meg...nekem a 19 éves korom volt ilyen, egyszer minden elmúlik.

Egyébként meg ha őszinte akar lenni az ember, mindenki jelentéktelen a maga módján ebben a világban.

De keress új munkát, új hobbit, amiben jobban megvalósíthatod magad, vagy kezdj egy teljesen új életet.

29f

2022. ápr. 9. 17:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Úgy értettem hogy rámehet mindenem hogy maga az önbizalmam magamba vetett hitem vagy amit magamról gondoltam. Nincsenek barátaim,tanulok meg felsooktatasban de a tobbiekkel nem vagyok jóban,csak a párom van még a baráti társasága de azok is szinte levegőnek néznek.
2022. ápr. 9. 17:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Akiről tudom, hogy párja van, azzal a lánnyal eleve nem flörtölök (és valaki már egy apró bókot is annak vehet).
2022. ápr. 9. 17:56
 5/6 anonim ***** válasza:
87%
Az a gond fejben még elég tini vagy akkor, ha ez ilyen hatással lehet rád. Mivel nem vagy tisztában az értékeiddel, hanem külső megerősítés szükséges, csak akkor érzed magadat szépnek, szexinek, ha mindenki téged akar. Ez régen rossz.
2022. ápr. 9. 18:49
 6/6 anonim válasza:
100%
keped van kerdező?
2022. ápr. 10. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!