Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek költözzek albérlet...

Szerintetek költözzek albérletbe 20 éves lányként?

Figyelt kérdés
Itthon már egyre többet vagyok bántva lelkileg és sokszor úgy érzem oktalanul is, ha kérem, hogy ne ilyen hangnemben beszéljenek velem akkor még ők vannak jobban felháborodva. Úgy érzem képes lennék egy háztartást fenntartani viszont pánikbetegségem van ami megmehezítené ezt a folyamatot és, ha eldönteném, hogy elköltöznék akkor a közeli Debrecenbe ahol sok barátom van vagy a távoli Budapestre ahol sokkal tobbet tudnék a barátommal találkozni de ijesztőbb is a hely... Lehet buta kérdés de érdekelne a véleményetek.

2022. ápr. 8. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha van miből, akkor igen.
2022. ápr. 8. 20:30
 2/4 anonim ***** válasza:
87%

Lehet, hogy először jobb lenne kipróbálni, hogy elmész 2 hétre nyaralni oda.

Kivennél egy szobát, és minden nap vásárolnál, főznél, felderítenéd a várost...

kiderülne, hogy hogy bírod te és a pénztárcád.

2022. ápr. 8. 23:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Könnyen lehet, hogy a szüleid miatt vagy pánikbeteg, úgyhogy nem lenne hülyeség elköltözni.

A barátodhoz nem tudsz költözni? Vagy vele közösen albérletet kivenni? Úgy jóval olcsóbban kijönnétek.

2022. ápr. 9. 10:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg tudod oldani anyagilag, akkor menj.

Én is leléptem és sokkal jobb életem lett. A pánikbetegséget is könnyebben fogod leküzdeni.

2022. ápr. 9. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!