Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mindig így lesz? Miért vagyok...

Mindig így lesz? Miért vagyok ennyire nyomorék?

Figyelt kérdés
Mindig mindenkit eltaszítok magamtól, főleg azt aki túlzottan érdeklődő. Ha túlzottan érdeklődik bezárkózom, olyan mintha szégyelnék kimondani valamit. Soha senki nem ismert meg egy társaságban igazán. Párkapcsolatom még soha nem volt, mindig volt 1-2 fiú aki próbált kedves lenni, de egy idő után feladták, mert bármit kérdeztek, túl szűkszavú voltam. Ja meg néha úgy érzem hogy aki kedves annak biztosan bejövök így jön a plátói szerelem, ami hosszú ideig kínoz. pl most is van valaki aki kedves aranyos volt, érdeklődő volt, beszéltem vele, talán többet mint így bárki mással aki próbált megismerni. Aztán elkezdtem zavarba jönni, ami tiszta gáz. Már amúgy ő sem érdeklődik, pedig ő vele el tudtam volna beszélgetni... Kb levegőnek néz most is, tegnap pedig rám kacsintott, mosolygott, kérdezett valamit.
2022. ápr. 6. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy introvertált vagy? Vagy esetleg szociális fóbia? Nem vagy te nyomorék, csak kicsit zárkózott és visszahúzódó. :)

Az a baj én is ilyen vagyok kicsit, idővel majd talán változik. De nem is feltétlenül kell annyira megváltozni, biztos lesz akinek így is bejössz. Ha érdeklődnek mutass te is egy kis érdeklődést felé, ne utasítsd el egyből, kérdezz vissza vagy ilyesmi, aztán egy idő után úgyis kiderül, hogy egy hullámhosszon vagytok -e, meg te is belejössz majd kicsit jobban az ismerkedésbe, csak engedd el magad, próbálj ne rágörcsölni az ilyen helyzetekre.

Sok sikert! :)

2022. ápr. 6. 15:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen szociális fóbiám van.
2022. ápr. 6. 18:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Próbáltad leküzdeni? Úgy értem, hogy direkt ott maradsz a társaságben, beszélgetsz, még ha belülröl gáznak is érzed, egy idö után szerintem bele jön az ember. Ha gondolod levelezöpartnered lehetek esténként.

Én az ellentéted vagyok, én nem értem velem miért akar mindenki beszélgetni, amikor szerintem pocsék társaság vagyok átlagos beszélgetésekhez.

2022. ápr. 13. 10:24
 4/4 anonim ***** válasza:

"Kb levegőnek néz most is, tegnap pedig rám kacsintott, mosolygott, kérdezett valamit."

Akkor biztos nem néz levegőnek.

Mosolyogj vissza rá, és kérdezz, közeledj.

2022. ápr. 14. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!