Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vannak olyanok itt, akiknek...

Vannak olyanok itt, akiknek nem kellenek barátok?

Figyelt kérdés

nekem nincsenek barátaim és nagyon szomoru vagyok miatta, de kezdem bebeszélni magamnak hogy nincs rájuk szükségem..persze tudat alatt van..de igy könnyebb

van más is igy?

lehet barátok nélkül élni?

2010. szept. 14. 20:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%

Van, pl. én.

Elég sok jellemtelen emberrel hozott már össze a sors ahhoz, hogy megtanuljam - minden megkeseredettség és csalódottság nélkül - hogy ne tartsak igény BARÁTokra. Sokkal inkább híve vagyok a laza haveri köteléknek.

Barát=el is vársz tőle dolgokat (amit nem kapsz meg)

Haver=nem vársz semmit, de el tudsz vele beszélgetni, elvárások híján nem is csalódsz benne.

2010. szept. 28. 21:40
 12/13 anonim válasza:
Nekem sincs egy barátom sem és jó igy nekem .
2012. szept. 5. 19:27
 13/13 anonim válasza:

Sziasztok!

Nekem vannak barátaim, én teljesen normális társasági életet élek, de nem szeretném, hogy bárki is a miatt válna depresszióssá, hogy nem beszélgetnek vele. Szóval itt az email címem: kisspeter333@freemail.hu

Írjatok nyugodtan, szívesen beszélek mindenkivel! :)

17/F

2013. júl. 18. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!