Mit kezdhetnél az életemmel?
Reggeltől estig dolgozok, arra elég a pénz hogy néha félre tegyek 5-10 ezret nagyon max, ha nem jön semmi, pl elszakad egy ruhadarab és csere kell, vagy elromlik valami, stb... Jogsim nincs, nyelvvizsgám nincs, egyetemen sosem voltam, nem tudom mit kezdjek az életemmel.
Programozni akartam, weboldalakat, webes alkalmazásokat csinálni, de ma már minden 3. ember meg tudja ezeket csinálni és nincs semmim amit felmutathatnék. Vannak elkezdett projektjeim, de egy idő után mindig elvesztem a motivációt és otthagyom, belekezdek másba, visszatérek az előzőhöz, aztán megint... A munkámban két végpont van, vagy unalmas, vagy stresszes olyan szinten, hogy gyomorideggel megyek be és rettegek, épp mit fognak kitalálni.
Nem tudom mit kezdjek az életemmel. Ki akarok próbálni valamit, aztán csinálnám, majd elvesztem a motivációt és ennyi, ahhoz sem marad életkedvem, csinaljak valami kaját. Úgy érzem mintha semmi értelme nem lenne az életemnek... Nem tudom mit tegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!