Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincsenek barátaim, de miért?

Nincsenek barátaim, de miért?

Figyelt kérdés
Már fél hónap eltelt a suliból,de én még mindig alig beszéltem valakivel. A régi sulimban pedig engem az osztály nagy része szeretett,többször jártam el velük mindenfelé. Itt meg nem találok magamnak senkit akivel tudnék beszélgetni.Mit tegyek? Mikor mondhatjuk,hogy késő,és már valószínűleg nem fogok beletartozni senki baráti körébe?
2010. szept. 13. 20:27
 1/7 anonim ***** válasza:

talán mert nem fogadtak be valamiért, hogy miért azt neked kell tudni

vagy az is lehet hogy itt így bánnak az újjakkal: le se szarják, már bocs

2010. szept. 13. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:

ez hülyeség első, nálunk jött három uj lány abból kettő jól betudott illeszkedni

a haradik azért nem mert csendes és nemszól senkihez

2010. szept. 13. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:

első vagyok

nem minden hely ugyanolyan, nálatok lehet hogy könnyen beilleszkedtek de itt meg nem

a kérdésre a választ a kérdezőnek kell tudnia, mert ő ismeri a helyzetet

2010. szept. 13. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:
jó bocsánat
2010. szept. 13. 20:54
 5/7 anonim ***** válasza:

nállunk volt egy csíra gyerek(utáltuk)

aztán nem volt tesi cucca(otthon hagyta)

nekem kificamondott a lábam,le ültem mellé,köszönt én viszont, elbeszélgettünk,és hát 3 unknál ilyen napi lógást szerzett magának meg haberokat.

csak megbukott és elköltözik :/

szal szetem,te is menj oda és beszélgess.vagy vami

2010. szept. 13. 21:01
 6/7 anonim ***** válasza:
am,figyeld meg miről dumálnak, aztán menjeggyikhez(akivel leg többet vannak) és dumálj rólla..oké kis hazugság,de utánna mondassz/mutatsz valamit amit szerethetnének úgy mint te ésígyis haverjaik lehetnél
2010. szept. 13. 21:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Jaj, ez a kérdés... Törölni kellene az önismereti kategóriát!
2010. szept. 14. 05:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!