Miert akarok MINDIG a kozeppontban lenni??
Annyi a sztori, hogy meguntam, hogy en vagyok a tipikus "csendes gyerek"... Mindig ezzel cikiztek. Azota egy csomo baratom lett, es en vagyok majdhogynem a leghangosabb ember az osztalyomban. Nem flexelek ezzel, mert nem is szeretnék..
De eszrevettem magamon h sokszor tulzasokba esek, mivel szinte abbol taplalkozom, hogyha nevetnek velem, es a megszolalasaimon, vicceimen az emberek. Foleg az osztalytarsaim. Es ha ez megtortenik onnantol nem tudok leallni. Volt h szaktanarit irtak be nekem de még ekkor se hagytam abba, mivel vicces volt az egesz helyzet es az egesz osztaly a megszolalasaimon rohogott, igy nem volt problema meg a szaktanari sem... Kezdem azt erezni h NAGYON sulyos feltunesi viszketegsegem van, es nem tudom kezelni. Hogyan alljak le ezzel? Illetve ez egy betegseg is lehet akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!