Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kicsik a kezeim? (bővebben lent)

Kicsik a kezeim? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Fura kérdés de sok korom beli vagy idősebb ismerősöm keze sokkal nagyobb vastagabb férfiasabb. Az én ujjaim kicsik és vékonyak. Kb mikor kezd el férfiasabb keze lenni az embernek? Sokszor végzek kemény fizikai munkát de még sem erősödik. Edzeni kéne rá? És ha igen hogy?

20/f

2010. szept. 12. 19:50
 1/10 anonim ***** válasza:

Én is úgy vagyok vele, hogy szinte az összes korombeli ismerősömnél kisebb a kezem meg a lábam :D

17/F

2010. szept. 12. 19:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a problémám! De én lesz@rom, ne törődj vele te se! 20/F
2010. szept. 12. 19:56
 3/10 anonim ***** válasza:
amíg maszturbálni tudsz vele addig nincs gond.
2010. szept. 12. 20:02
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem nem igazán probléma :D

első

2010. szept. 12. 20:02
 5/10 anonim ***** válasza:
hu mekkora problémák:D
2010. szept. 12. 20:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem is kicsik a kézfejeim, az apukámtól örököltem. 184 cm magas vagyok, ennek ellenére a középső ujjam hegye és a csuklóm teteje közti távolság csak 17 cm. Az ujjaim is vékonyak.

Genetika kérdése az egész, de szerintem sajnos már nem fog növekedni, legfeljebb csak vastagodni.

17/F

2010. szept. 12. 20:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Az állad és a homlokod tetejéig érő távolság egyenlő a kezed nagyságával.

Rakd csak oda és okulj!

2010. szept. 12. 20:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Huuuuuuuuuu..ez egy nagyon fura kérdés:D:D:D

Én kíváncsi vagyok a kezedre,ujjaidra:$:)

Imádom a férfi tenyereket,kézfejeket...ujjakat..

Olyan jól vannak ,,meg teremtve,formálva":)

Mutatsz képet róla???:) Vagy nem publikus??

Csak az zavar hogy kicsik és vékonyak???

Meghosszabbítani nem fogod tudni, vastagodni max úgy fog ha hízol NAGYON NAGYON SOKAT:D:))))

18/L

Enn

2010. szept. 13. 15:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Most nem publikus mert meló van és tiszta piszok, de majd esetleg XD A hossz annyira nem zavar, csak mellékesen írtam, de vastagabb lehetne, nem zsíros hanem olyan izmos férfias kéz, még a körmeim is kicsik. De meg tudok békélni vele, csak jó lenne ha lenne valami módszer hogy erősítsem, mert munkától nem erősödik eléggé pedig nem könnyű.
2010. szept. 13. 23:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Öcsém keze is mindig vékonyka volt, az ujjai is, a tenyere is, minden. Aztán gyúrni kezdett (persze nem tenyérre :D), és a kezei is erősek, férfiasak lettek. :O
2010. szept. 14. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!