Mi a baj velem? Szeretem a gyerekeket felöltöztetni jó melegen és annyi kapucnit húzni a fejükre amennyit csak lehet.Ha meglátok egy kislányt kapucnis kabátban mindig arra gondolok,hogy a fejére szeretném húzni a csuklyát és bekötni a kapucniját.
22 éves lány vagyok és imádom a gyerekeket!
Kiskoromban volt egy nagyon jó barátnőm akinek az anyukája mindig felöltöztette a barátnőmet több réteg vastag kabátba és kapucniba.És nem csak őt hanem engem is. Tehát adott rám 2 kabátot majd símaszk és arra rá 3 kapucni(a kapucnin a behúzó zsinórt szorosra össze húzta és bekötötte+tépőzárt betépőzárazta a kapucnin). Így öltöztetett be télen a többi évszakban is szintén így csak annyi különbséggel,hogy nem húzott a fejemre símaszkot. Mivel sokat voltam a barátnőmnél és 9 évesek voltunk így mindig az anyukája öltöztetett be minket.Annyira rám ragadt,hogy mikor meglátok egy kislányt vagy kisfiút kapucnis kabátban és nincs a fejére húzva a kapcni akkor arra gondolok,hogy a háta mögé osonok majd a csuklyát a fejére húzom hirtelen és behúzom a zsinórt a kapucniján és bekötöm,hogy ne tudja kikötni. Tehát nem szeretném hogy megfázzon szegény. Esetleg van hozzám hasonló lány? Vagy járt valaki abban a cipőben,hogy az anyukája vagy bárki mindig több réteg kapucniba öltöztette? Ez nem troll kérdés vagy ilyesmi így normális hangvételű válaszokat várok.
Hagyjátok már a kérdezőt! Leírt egy érzést, nyilván nem fog letámadni senkit.
Ez a lényeg, hogy aggódik: "Tehát nem szeretném hogy megfázzon szegény."
Én megértelek egyébként. Miért?
a csecsemőknek, és a kisgyereknek a feje a legérzékenyebb. Én is rosszul vagyok, ha a metró huzatában sapka nélkül látok csüngeni anyja hasán csecsemőt. Persze szólni nem lehet, mert általában frusztráltak a szülők - hiszen lépten-nyomon minden irányból rájuk szólnak, hogy mindent rosszul csinálnak:) - így őket is meg lehet érteni.
Egyébként finomabb elveket is ismerő emberek tudnak arról is, hogy azért sem jó kitenni a csecsemő- kisgyerek fejét az időjárás viszontagságainak, mert védekezésképpen hamarabb csontosodik, mint ahogy az természetes lenne.
Egész kevés idő van, amikor nem kell sapka. Védeni kell a széltől, hidegtől és a naptól is. A napnak kitett sapka nélküli csecsemők nagyon nyugtalanok este - egy jel, amire figyelni kell.
Semmi életszerűség. Viszont ez valami mániákus fantáziálás, kényszerképzetek.
Irány a pszichiáter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!