Mi a baj velem? Szeretem a gyerekeket felöltöztetni jó melegen és annyi kapucnit húzni a fejükre amennyit csak lehet.Ha meglátok egy kislányt kapucnis kabátban mindig arra gondolok,hogy a fejére szeretném húzni a csuklyát és bekötni a kapucniját.
22 éves lány vagyok és imádom a gyerekeket!
Kiskoromban volt egy nagyon jó barátnőm akinek az anyukája mindig felöltöztette a barátnőmet több réteg vastag kabátba és kapucniba.És nem csak őt hanem engem is. Tehát adott rám 2 kabátot majd símaszk és arra rá 3 kapucni(a kapucnin a behúzó zsinórt szorosra össze húzta és bekötötte+tépőzárt betépőzárazta a kapucnin). Így öltöztetett be télen a többi évszakban is szintén így csak annyi különbséggel,hogy nem húzott a fejemre símaszkot. Mivel sokat voltam a barátnőmnél és 9 évesek voltunk így mindig az anyukája öltöztetett be minket.Annyira rám ragadt,hogy mikor meglátok egy kislányt vagy kisfiút kapucnis kabátban és nincs a fejére húzva a kapcni akkor arra gondolok,hogy a háta mögé osonok majd a csuklyát a fejére húzom hirtelen és behúzom a zsinórt a kapucniján és bekötöm,hogy ne tudja kikötni. Tehát nem szeretném hogy megfázzon szegény. Esetleg van hozzám hasonló lány? Vagy járt valaki abban a cipőben,hogy az anyukája vagy bárki mindig több réteg kapucniba öltöztette? Ez nem troll kérdés vagy ilyesmi így normális hangvételű válaszokat várok.
Az én lányom sose tűrte magán a kapucnit, egész kicsi korában sem. Most 13 éves és az összes kabátjától le is szedte.
Szerintem ne foglalkozz mások gyerekeivel, főleg ne egy ilyen témában.
"arra gondolok,hogy a háta mögé osonok majd a csuklyát a fejére húzom hirtelen és behúzom a zsinórt a kapucniján és bekötöm,hogy ne tudja kikötni. "
Ez már bűntett - riogatás, kényszer, kényszer lenne!
2-es kommentelő: Már sokszor próbáltam elnyomni magamban és nem foglalkozni vele de ez olyan mintha le kéne szokni arról, hogy levegőt vegyen az ember. Egyszerűen nem megy..
Ha a kislányával találkoznék akkor én rá adnék egy fényes kapucnis kabátot, majd a fejére húznám a csuklyát és a kapucni zsinórt össze húznám a kapucniján és bekötném szorosra. Csak a szeme látszódna ki, de rendesen kapna levegőt is. Ha vagy tépőzár a kapucnin akkor azt is betépőzáraznám. Ezeket azért írtam le, hogy lássa mekkora kényszer ez nekem.. Utálom ezt de egyszerűen nem tudok erről leszokni.. A kislánya meg nem fogja a kapucnit leszedni a fejéről mert nem is tudná.
Egyébként miért nem szereti a kislánya kapucnit húzni a fejére?
Csak van valami rossz emléke.
4-es kommentelő:
Miért lenne bűntetett?
Csak nem fognak villamos széken kivégezni.. Szerinted?
9 és 10-es kommentelő.
Ti agybetegek vagytok és szigorúan kötelező orvoshoz járnotok mert a végén a börtönben kötöttök ki!
A 10-es kommentelő valószínűleg egy bántalmazott degenerált dagadt kisfiú.
9-es kommentelő: Tehát ha egy anyuka nem csak a gyermekére hanem a gyermek barátaira is rá húzza a kapucnit akkor börtönbe megy? xD
Te sem vagy egy éles kés a fiókban. Vagy esetleg te valami félre cseszett ember kísérlet lehetsz? Huuh hogy milyen emberek élnek fölöslegesen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!