Szerintetek mondani akart valamit nekem?
Bevezetés:
Az iskolánk elég biztonságos, mindenkinek van terme, de az órák nem egy teremben vannak. Van,aki a cuccait az osztályteremben hagyja, van,aki mindent magával visz.
Na és vége volt az egyik órának, a többség ment ebédelni, letette a cuccait a szekrények tetejére a folyosón vagy ledobta a földre.
Most jön a lényeg:
Mindenki rohan le ebédelni,én maradok a folyosón.
Van egy fiú osztálytársam,aki mindig mindent magával visz,és most azzal az indokkal fordult vissza a többiektől,hogy még le akarja tenni a cuccát a teremben (ahol még óra volt,kicsengő előtt voltunk) vagy valamit onnan el akar hozni (de nyilvánvalóan minden nála volt).
És eközben jön felém,de én már nem akartam vele beszélni,ezért lesütöttem a szemem és úgy csináltam,mintha elgondolkoztam volna.
A fiú jön felém lassítva,körülöttem egy kicsit fel-le járkál, vár,aztán lehajtja a fejét,aztán elmegy 1-2 szót váltani a folyosón továbbhaladókkal,megint visszajön,ácsorog,várakozik.Végül ledobja a táskáját és lelép.
Gyanú: máskor mindig ledobja a cuccát,tudjuk,hogy biztonságos az iskola,mindenki ezt csinálja.
Nem szokott ebből problémát csinálni,és egyedül se érzi annyira jól magát,hogy le akarna válni a tömegtől.
Kérdés: Nektek mi a benyomásotok erről a helyzetről?
Ugye én elég zárkózottan viselkedtem vele szemben,de tegyük fel,hogy ha akar valamit tényleg,akkor összeszedi magát. Viszont,ha nem akar semmit,és azt is tudjuk,hogy ez a cuccletétel nem olyan fontos,akkor mégis minek várakozott...stbstb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!