Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan legyek diszkópatkány?

Hogyan legyek diszkópatkány?

Figyelt kérdés
15F
2010. szept. 11. 11:40
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
2010. szept. 11. 11:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Ok. De mit tegyek, hogy diszkópatkány legyek?
2010. szept. 11. 11:47
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
vegyé ármáni övet meg rakjá láncot a nyakadba meg rózsaszín pulcsit az sem hátrány ha hetero vagy csak jól játszd el a meleg szerepét, szívjad magadba a rákot mialatt a diszkóban vagy minden 5 percben, mindegy hogy alkohol, drog vagy cigaretta formájában. kezdj el táncolni olyan zenére amelyben egy 3mpes sémát lejátszanak kb 60x és így meg is van a 3 perces szám, amit persze hallgatni nem lehet, táncolni rá nem lehet de próbálj valamit kihozni belőle, hogy hazavihess egy lányt aki másnap arra sem fog emlékezni, hogy melyik földrészen járt, 9 hónap múlva meg a gyerek apját keresi a mónika sóban
2010. szept. 11. 11:48
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Minek akarsz ilyen agybeteg lenni???
2010. szept. 11. 18:48
 5/10 A kérdező kommentje:
Mert szerintem jó dolog diszkópatkánynak lenni.
2010. szept. 11. 19:17
 6/10 anonim ***** válasza:
39%

A "diszkópatkány" csak egy gúnynév:D Technotik vagy hogy hívják magukat:D Amúgy táádáá:

[link]

2010. szept. 11. 19:23
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
19:23 jaj de jó hogy nem vagyok diszkós. Buta felszínes degenerált barom az összes(tisztelet a kivételnek amely vajmi kevés van) Gyere írj privit nekem, mutatok én jó zenéket nem ilyen fost.
2010. szept. 15. 20:55
 8/10 M@x ***** válasza:
56%
járd sorra a diszkókat és piálj, haverkodj meg nézd meg a Roxbury című filmet és úgy öltözködj mint az elején Doug meg a bátya!
2010. szept. 16. 07:22
 9/10 anonim ***** válasza:
78%

19.23-

B@sszus megnéztem a képet de esküszöm megijedtem főleg a bal szélsőtől...o.O

Süt le róluk az értelem!-.-"

2010. szept. 16. 17:21
 10/10 anonim válasza:
37%

Na akkor most figyeljen ide az összes "nagy" megmondóember. Én Dj vagyok, minden hétvégét a diszkóban töltök nyitástól zárásig! A "diszkópatkányok" hozzám képest senkik, mivel hogy a zeném és a mikrofonom segítségével én irányítok mindent, és mindenkit, a közönség azt teszi amire én kérem őket. Igaz hogy sok a segghülye sötét alak a diszkókbam, mármint némelyikben. Ha nem bírjátok őket, mennyetek igényesebb diszkóba.

Csak a műmájer vagy b*zi emberek vesznek fel stoptábla méretű hamisított armani övet, meg rikító sima rózsaszín inget. (nekem is van egy, ami rózsaszín, de az jól áll, nem b*zis, főleg hogy csíkos, és a sötétebb rózsaszín fajtából.

A Roxbury c. filmnek a valódi címe: Diszkópatkányok. (jah, és az az öltözködés, jó pár éve már rég kiment)

Mutatsz jobb zenét? Tudtad hogy a rockfesztiválok régebben a drogokról szexről és a narkóról szóltak? A legtöbb repper a saját "erejéről" a világban elfoglalt fontos helyéről, a drogokról, k*rvákról, és a bűnözésről énekel? (tisztelet a kivételnek)

A tecktonik csak egy múlandó hóbort volt, csak páran tartották meg az öltözködési stílust az egykori tck-sok közül, de már ők se hadonásznak a kezükkel, mind egy speedes cigánygyerek.

Fos a zene? Csinálj jobbat. Érdekes, a legtöbb mai fiatalnak mégis ezek a zenék jönnek be. Na vajon miért?

És végül szinte az összes előttem kommentelőnek írnám hogy mielőtt értelmetlen, bunkó, degeneráltnak neveznek valakit, olvassák el újra a saját írásukat, és ha a két kezükön meg tudják számolni a hibákat akkor talán már kezdenek fejlődni. (ismét elnézést a kivételtől)

2011. márc. 10. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!