Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Remenytelenül szerelmes...

Remenytelenül szerelmes vagyok egy hírességbe. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Remenytelenül szerelmes vagyok egy hírességbe. Elképzelem vele a jövőm, a suliban, meg hazafelé a vonaton róla álmodozom. Mostanában az ő gondolatával kelek és fekszem de már elegem van abból, hogy rajta jár az eszem. Mit tegyek, hogy elfelejtsem? Sokszor úgy érzem már beteges a rajongásom. Sose láttam még élőben, de féltékeny vagyok a barátnőjére. Hogyan tudnám visszafogni magam? El akarom felejteni. Szeretnék a valóságban élni.
2022. febr. 13. 15:05
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Keress egy elérhető fiút.
2022. febr. 13. 15:14
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Mintha én írtam volna ki a kérdést.:( Ugyanebben vagyok jelenleg. És én is rohadtul féltékeny vagyok a barátnőjére. Sajnos nem tudsz te sem mást tenni, egy gyógyír van erre; Az idő. Hidd el, idővel elfelejted. Sokszor átéltem én is ezt, reménytelenül szerelmes voltam egy ismertebb emberbe, de pár hónap múlva már nem éreztem azt az érzést. Elmúlik.:)
2022. febr. 13. 15:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Ki ő?
2022. febr. 13. 15:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Sportoló
2022. febr. 13. 16:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Uristen.. mintha ezt a kérdést én írtam volna ki 1 évvel ezelőtt, nekem is pont egy sportoló fiú tetszett, és csak 2 évvel volt tolem idosebb, ráadásul magyarországi is, ugyanígy voltam, de mára ki nőttem nehéz volt, mert ugy bele éltem magam hogy az na, sőt a fejembe már komoly kapcsolatba voltunk🤣❤ de idő kellet és ki nőttem, jött egy ujabb elérhetetlen gyerek, de ő csak azert elerhetetlen mert 8 évvel idosebb tolem, szvl ja en nem is próbálkozok.
2022. febr. 13. 18:15
 6/8 Godaime ***** válasza:

Jól érzed ez már tényleg beteges. Remélem külfödi az illető így nem tudod majd zaklatni ha rosszabra fordul a dolog.

Próbáld meg elterelni a figyelmed, lehetőleg egy hobbival amit szívesen csinálsz, esetleg barátokkal, stb.

2022. febr. 15. 21:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Az idő majd megoldja.
2022. febr. 15. 22:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Ilyen többnyire mindig akkor fordul elő,ha a való életben nincs lehetőségünk a szerelemre és félünk a csalódástól.

Tudom,mert nekem is tetszik híresség,de el kell fogadni,hogy sajnos ők elérhetetlenek.

2022. febr. 18. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!