Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen érzékeny lány?

Miért vagyok ilyen érzékeny lány?

Figyelt kérdés
Elgem van.Minden összeomlik körülöttem a barátaim sorra hagynak el.Egyetlen egy barátom maradt.Pedig most szükségem lenne rájuk mert most kezdtem el a 9.-et és nehéz beilleszkedni.A legjobb barátom pont ma veszett velem végérvényesen össze.Miért van az hogy engem mindenki megbánthat és én képtelen vagyok bárkit is bántani???
2010. szept. 11. 11:00
 1/2 anonim ***** válasza:
88%

iennek születtél nem probléma amugy ha az megnyugtat volt/és van akinek sokkal rosszab a helyzetük

milliók éheznek sokan vesztek oda leningrádnál stb

2010. szept. 11. 11:05
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt szó sincs most arról, hogy valakit bántani kellene.

Csak akarni kell jó erősen, és szerzel egy csomó új barátot... Keresel valakit aki szimpatikus, van valami közös téma és beszélgetsz. A beilleszkedéshez nem kellenek föltétlenül a régi barátok, mert pont az a lényeg benne, hogy az új környezetben keresel új barátokat.

Amikor minden összeomlik, ott az esély, hogy valami szebbet építhetsz. Bízz abban, hogy sikerülni fog! :)

2010. szept. 11. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!