Mégis mihez kezdjek az életemmel? 20/F
Egyszerűen fogalmam sincsen, hogy mihez kezdjek az életemmel. Életemben most először fordult elő ez velem, hogy nincsen semmilyen hosszútávú tervem, semmilyen elképzelésem a jövőről. Egyszerűen csak vagyok, létezek mindenféle cél nélkül. És ez egy borzasztó érzés. Egyszerűen nem is tudom elképzelni magam a jövőben, hogy valaha is viszem majd valamire.
Korábban voltak céljaim, nem is kicsik. Aztán mindegyikről kiderült, hogy lehetetlen a számomra, nincsenek meg hozzá a megfelelő adottságaim. Azóta fogalmam sincsen mit csináljak. Egyszerűen nem tudom mihez kezdjek, mit csináljak, hogyan tovább. A saját létezésem értelmét se látom már, hiszen nem akarok semmit elérni az életben, így csak létezek, bármilyen cél nélkül. Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben?
Tehát azt legalább tudod, hogy mit NEM szeretnél csinálni...
Valami hasznos szakmai képzés esetleg? (régebben OKJ)
Hát, eddig soha nem gondolkodtam azon, hogy szakmát szerezzek. Nem is tudom, hogy lenne-e olyan, ami érdekelne vagy amiben jó vagyok.
Honvédtisztnek akartam volna végül tanulni. Amúgyis érdekeltek az ilyen dolgok és szerintem illet is volna hozzám valamennyire. Csak aztán miután már elkezdtem rá készülni meg minden, kiderült, hogy probléma van a szememmel és alkalmatlan vagyok.
Első nekifutásra jelentkezz nemzetközi portásnak valami nívósabb helyre.
Oda pont ilyen embereket keresnek.
Utána eltöprenghetsz, hogy innen merre tovább.
Vagy vállalhatsz telefonos munkát, külföldit is, esetleg fordítást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!