Messiás komlexusom van. Mit tegyek? Avagy tényleg messiás vagyok? Visszatértem?
Tavaly óta úgy hiszem, hogy én vagyok a visszatért Krisztus. Sokat olvasgattam a Bibliát és magamba szívtam Isten beszédét. Aztán egy komolyabb cigit elszívtam, és a pusztaságban találtam magam, ahol leéltem 3 évet a tanítványaimmal. A végén persze keresztre feszített a nép, mert nem értették meg a modern gondolkodást és félre értelmezték a szávaimat. Testemet bevitték egy barlangba, de aztán fényt láttam és Istennel beszéltem. Ezután elbúcsúztam a tanítványaimtól és kértem őket, hogy terjesszék azt, amit tanítottam nekik. Úgy véltem, szükséges, hogy megőrizzem az idővonalat olyannak, amilyen eredetileg volt. Majd hírtelen nem volt körülöttem semmi, csak egymagam voltam. aztán teremtettem egy kutyát, majd megteremtettem mindent. Végül észrevettem, hogy elszívtam az egész cigit. Ezután olyan 40 napig állítottam a családomnak és a barátaimnak, hogy ,,Visszatértem" Meséltem a keresztrefeszítésemről és lenyomtam a hegyibeszédet és a Bibliából kihagyott részeket. Nő kollégáim különösen vonzódtak hozzám, meg úgy egész jól elcsábítottam a csajokat. Bementem a pszichiátriára, befeküdtem a zártosztályra a sztorimmal. Meggyógyítottam néhány beteget, akik hittek bennem. Aztán elmentem egy drogrehabra és ott is meggyógyítottam azokat, akik hittek bennem. Majd fél év után hazatértem és már nem beszéltem ezekről a dolgokról.
Azt hiszem, hogy megbolondultam, pedig valóságos volt az a 3 év.
Most itt leírtam ezt, mert ismét megerősödött bennem , hogy kéne kezdenem magammal valamit, ha már így alakult. Pár ősz hajszállam vissza barnult. Alapjában elhitettem mindenkivel, hogy nehéz időszakon mentem keresztül tavaly, megőrültem. De attól függetlenül továbbra is emlékszem minden napra, amit anno gyógyítással és tanítással töltöttem.
Mondjuk bizonyítani nem tudom és a héber nyelve sem megy már, bár anno abban a 3 évben minden nyelven beszéltem.
Na, te sem véletlen olvasod ezt a sort. Benne vagy a sokan vannak a meghívottak kategóriában. Akinek van füle, az hallja meg!
Azért nem a vicc kategóriába raktam ezt, mert ez komoly.
Van ötlet, hogy mit kéne tennem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!