Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valóban hülye vagyok? Többi lent.

Valóban hülye vagyok? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nem beszélek sokat (szorongok társaságban), ez már gyerekkorom óta így van... már gyerekként sem voltam bő beszédű. Mindig hallom hogy beszéljek többet, mert így nem fogok tudni semmit elérni. Ha nem teszem meg ezt vagy azt nem lesz belőlem semmi. Ha jönnek hozzánk vendégek én mindig hallgatok, de ha mondok is valamit valaki úgy is közbevág.
2022. jan. 14. 17:55
 1/9 anonim ***** válasza:
60%

Én is detto ugyanez vagyok. Nem hiszem, hogy akár te, akár én hülyék lennénk, csak szimplán ilyen a személyiségünk. Az mondjuk igaz, hogy valamivel több problémám van az életben így, mint a nagyszájú embereknek, de pont ők azok, akik egyáltalán gondot szoktak okozni.

Amikor suliba jártam, sok tanártól megkaptam, hogy így semmire se fogok jutni az életben, de felnőttként úgy vettem észre, a munkahelyen inkább engem szoktak kedvelni, illetve bennem bíznak meg pl. a vezetők, mint azokban, akik nagypofájúak és munka helyett velem vannak elfoglalva, meg azzal, hogy rólam gyártsanak pletykákat :D A lényeg, hogy tanulj rendesen, hogy amikor eljutsz odáig, hogy dolgozni kezdesz, a teljesítményed alapján ítéljenek meg, ne az alapján, hogy kinek vagy a csókosa meg kinek nem.

2022. jan. 14. 18:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A szorongás, az nem személyiségjegy, hanem szerzett állapot.

És ez nem tévesztendő össze, az alapban zárkózott személyiséggel.

Én zárkózott vagyok idegenekkel, de nem szorongok.

A szorongásnak mindig van valami mentális oka, de a jó hír, hogy vannak erre szakosodott szakemberek, akik segítenek az oldásában.

2022. jan. 14. 18:12
 3/9 anonim ***** válasza:
58%
Soha nem a nagy dumás emberekből lettek nagynevű tudósok!
2022. jan. 14. 18:37
 4/9 anonim ***** válasza:
49%
Dettó ugyanilyen vagyok, de ez nem feltétlenül baj.
2022. jan. 14. 18:44
 5/9 anonim ***** válasza:
65%

Hallgatni arany

Aki sokat beszél, keveset mond

Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna

2022. jan. 14. 19:18
 6/9 A kérdező kommentje:
De nálam ez túl kevés. Ha prezentációt kell előadni akkor is az szokott lenni a baj hogy nagyon keveset beszélek.
2022. jan. 14. 19:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem egyszer akartak karót adni felelésre, mert túl tömören mondtam el a témát.
2022. jan. 14. 20:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Tanulás szempontjából: Nem volta soha jó tanuló mindig 3as volt a bizim. De Feleléskor mindig az volt a fejembe jó e az amire gondolok vagy nem igy többször hallgattam. Tanulás előtt mindig szorongok (most is) igy soha nem tudok jó jegyet szerezni.
2022. jan. 14. 21:04
 9/9 anonim ***** válasza:
ez terápia lesz, keress fel egy terapeutát/szakembert, ö tud segíteni.Szerintem mérhetetlen önbizalomhiányod van.
2022. jan. 18. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!