Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehet, hogy hülye kérdés, de...

Lehet, hogy hülye kérdés, de annak, hogy valaki távoktatásra iratkozzon be, van olyan feltétele, hogy valóban "távol" lakjon az egyetem városától?

Figyelt kérdés
Az esetleg lehetséges, hogy valaki jár egy szakon nappali, "normális" képzésre és párhuzamosan egy másik szakra távoktatás formájában? (van valaki, aki tudja, hogy a BBTE-n ez hogy működik? :) )

2017. nov. 15. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen ilyen feltétele nincs.

Itt meg tudod nézni, hogy pontosan mit takarnak a különböző munkarendek:

[link]

2017. nov. 19. 09:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. nov. 19. 13:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Aranyos kérdés :D Bocsi az offért, de engem is érdekel a távoktatás, viszont alig találni róla véleményeket. Esetleg te megpróbaltad? Leírnád a tapasztalatod? Nagyon hálás lennék.
2018. nov. 3. 11:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Én nem próbáltam meg, és a közeljövőben hanyagolom szerintem a párhuzamos szakot is. :)) mivel jelenleg nappalin vagyok, s túl sok lenne. :)) nem tudok én sem sokat róla :/
2018. dec. 19. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!