Olyan szomorú vagyok :' ( szerintetek mit csináljak?
Van egy fiú aki tetszik nekem,neten ismertem meg.sokat beszélgettünk már.nagyon kedves,és jól néz ki.csak a baj az,hogy messze lakik tőlem,de ez még nem is lenne probléma,mert ott laknak rokonaim.de engem az bánt nagyon hogy amikor fent vagyok msn-en sosem ír rám ő előbb.ha én írok akkor tök jól elvagyunk,mindig van téma,mindig kitalál valamit.de ő magátol sosem írna :( nem tudom már mit csináljak,most is fentvan és várom,hogy írjon de semmi...
ötletek?
vagy inkáb írjak én neki? már egy hónapja nem beszéltünk,ezért írtam én neki a napokban.már 4x beszéltünk összesen,ebből 1x ő is írt.
adjatok valami tanácsot légyszi.:(
14/L
Anyáááááááám o___O
Annyira hasonló a te problémád az enyémhez...Nekem is olyan tetszik, aki messze lakik(tiltott gyümölcs mindig édes), nekem is van ott rokonom, és én is 14 éves vagyok, bár már nem sokáig.
Én mivel jóval vagyok a tesójával is, megszerzem a telefonszámát és felhívom a szülinapján, hogy Isten éltesse...Jövő pénteken szurkoljatok!!! Valamelyik szünetben meg jó lenne egy tali...
Szerintem kedves kérdező... Ez internet, itt még semmi sincs veszve. Az egészet a való életbeli találkozás dönti el, tehát ezt próbáljátok megszervezni, már most ősszel, amikor mész rokonodékhoz, ha lehet.
Amúgy hány km-re lakik tőled?
nagyonköszi a választ :)
hátúgy kb.40 km.
én meg most ebben a hónapban lettem 14 :D
most is fentvan,pl.
te szoktál vele msnezni?ki szokott írni?xD
és am.aki nekem tetszik nemrég tültötte ő is a szülinapját és én is felköszöntöttem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!