Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ezek ellen ?

Mit tegyek ezek ellen ?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Állandóan a rossz dolgokon kattog az agyam,egész nap (semmire való vagyok, nem érdemlek meg semmit, buta vagyok, beteg, tehetetlen,csúnya ....) kimozdulni sincs már kedvem, ha kimozdulok akkor is szaladok, nehogy találkozzak ismerőssel, nehogy beszélnem kelljen velük, mert mit mondanék, tehát kerülöm az embereket, nincs kedvem velük beszélgetni, inkább elbújok ....szörnyű így élni, úgy érzem baj van velem

Próbáltam pozitív dolgokra fókuszálni, de nem megy, csak a sok rosszra

Életképtelennek érzem magamat.

2022. jan. 1. 21:28
 1/2 anonim ***** válasza:
54%
Arra gondolj, hogy milyen nagyszerű jólétben élsz sok emberhez képest a földön, akik egy nyomortelepen élnek és nincs semmijük. Örülj ennek, hogy te itt élhetsz. : https://www.youtube.com/watch?v=YLRqpmEyGhk Legyél hálás minden nap a csodálatos dolgokért, szedd össze magad, csinosítsd ki magad, vegyél szép ruhákat, cipőket, menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, ne hagyd el magad és találj barátokat.
2022. jan. 1. 22:36
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Fiú vagy vagy lány? Értek traumák vagy van valami oka annak hogy rossz dolgokra gondolsz?
2022. jan. 1. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!