Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha hagyom hogy leköpjenek az...

Ha hagyom hogy leköpjenek az gáz ?

Figyelt kérdés

Nemrég egy tinédzserekből álló banda tagjai köptek le engem miközben sétáltam

ezt csak hagyni tudom nem?

2022. jan. 1. 12:15
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszoló az mit jelent?
2022. jan. 1. 18:36
 12/19 anonim ***** válasza:
C-típusú allampolgár
2022. jan. 1. 18:47
 13/19 A kérdező kommentje:
A Leköphetőre gondolsz?
2022. jan. 1. 21:20
 14/19 anonim ***** válasza:

Jajjistenem... de nehezfelfogasú vagy....😂

Akik teged leköptek.. azokra celoztam

2022. jan. 1. 21:29
 15/19 anonim ***** válasza:
Lehet hogy verekedésbe torkollana ha engem köpnének le...
2022. jan. 1. 22:40
 16/19 anonim ***** válasza:

Olyan 8-10 éve, velem, és a húgommal is előfordult a buszon, hogy tini fiúk azzal szórakoztak, hogy idősebbeket köpködtek (mi tagadás, a súlyfelesleg is számukra jó indoknak tűnhetett). Arra nem számítottak, hogy csak egy ideig tűröm, aztán elpattant a cérna, és megígértem a háromfős társaságnak, hogy kipasszírozom őket az ablakon. Ha dühös vagyok, mások mondták, hogy úgy nézek ki, mint egy fúria. Szóval, az egyik fiú meglepődött, és tényleg csak az tartott vissza a valódi tettlegességtől, hogy azonnal, - és láttam rajta őszintén - bocsánatot kért.

Esküszöm, valóban kipasszíroztam volna őket a busz ablakán, bár a végállomáson álltunk.

A másik hasonló eset, ugyancsak tini fiú által aki szintén a súlyfeleslegemmel viccelődött, miközben egy padon ült vigyorogva (pedig ő sem volt épp cingár), se gondolta volna, hogy felindulásomba odamegyek, és felemelem a paddal együtt. Ez a régi típusú fa-fém normál pad. Mikor láttam a félelmet a szemében, visszaengedtem a padot, de megmondtam, hogy ne gúnyolódjon, mert nem szeretem, ha a súlyommal viccelnek. Mellesleg neki sem ártana az edzés. Ugyanis bár tudta, hogy bodybuilder edzésre járok - épp akkoriban -, de nem hitte el. Ezek után viszont jó hangosan előre köszönt, és mindig udvarias volt.

(pechjére, vagy sem, de egy lakótelepen laktunk)

Egyik esetben sem roma volt a gúnyolódó tini srác.

Nőként - és bántalmazott gyerekként felnőve - nem kenyerem az erőszak. Nagyon sokáig képes vagyok türelmes lenni, de ha a cérna elszakad: meneküljenek.

Mivel téged mondhatni egy galeri bántalmazott, lehetséges, hogy jól tetted, amiért nem reagáltál semmit, DE azt is tudni kell, ha egyszer szembe szállsz az ilyenekkel, akik rendszeresen zaklatnak, akkor abbahagyják. Ha nem, még mindig vannak erre megfelelő lépések. Rám is gyakran mondták a melóhelyeimen, hogy nem állok ki magamért, nem védem meg magam, viszont elérem másképp, hogy kedveljenek, és abbahagyják a bántásokat.

Szóval a nagytestű kutya mellett (mint ahogyan előttem javasolták), edzeni magad sem rossz megoldás. Legalább nem 50 kg lennél, és nem szólnának be.

2022. jan. 2. 10:36
 17/19 anonim ***** válasza:

"Egyik esetben sem roma volt a gúnyolódó tini srác."

Sajnos nem csak etnikai c. van... Hanem hozzájuk leintegrálódott fehér is. :(((( Akik magyarok, de lesüllyedtek az ő szintjükre. :(((

2022. jan. 2. 11:45
 18/19 A kérdező kommentje:
Csak ha leköpnek azt szagolnom kell vgy nem ? Mert annak szaga van mégha letörlöm is
2022. jan. 13. 19:58
 19/19 anonim válasza:
Szagold is és csak viseld el ,hogy leköpjenek te lúzer !!
2024. ápr. 12. 10:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!