Miért nézi le egyik ember a másikat? Miért gondolja pár ember, hogy többet ér mint a másik?
Figyelt kérdés
2007. dec. 29. 11:53
11/13 anonim válasza:
Mert lehet hogy többet is ér..(bár ez függ attól hogy kinek mi az értékes), vagy mert azt hiszi hogy többet ér :P
12/13 anonim válasza:
Mert így is van!Én vállalom,hogy lenézek sok embert.Csak egy példát említenék.Igenis többre tartom magam pl.annál,az embernél akit tegnap láttam,tök retkesen,részegen feküdt a Móriczon,és épp behúgyozott,és arébb lellett lépnem,mert a pisája folyt a kövön,és a gatyám alját érintette volna.Engem se kényeztettek el a szüleim,sőt apámat nem is nagyon ismertem,mert korán meghalt.Mindent amit elértem magamnak köszönhetek.Nekem sem volt egyszerű életem,de bármi is vezetett neki ehez az állapothoz ahol tart,mindig van kiút,és összekell szedni magunkat!Undorító ha valaki idáig süllyed!Régen még én is sajnáltam őket,de amikor egyszer az egyik csövesnek karácsonykor vittem,két üveg bort,a köszönöm helyet,azt mondta,hogy hozhattam volna kávét,és kaját is....milyen ember az ilyen?Vagy milyen emberek pl. a pedofilok?Igenis nagy különbség van ember és ember között!!!
13/13 anonim válasza:
nem minden gazdag ember ilyen lenéző, és nagyképű! én tisztában vagyok azzal, hogy mennyi pénzünk van, és tudom, hogy nem kevés, és az én szüleim is ugyanúgy megdolgoznak azért a sok pénzért, mint mások ,csak ők sajnos kevesebbet kapnak. az én szüleim tanult emberek, több diplomával, és azért is meg kellett dolgozni! a pénz nem jön csak ugy magától. És én sem vagyok elkényesztetve, egy átlagos ember vagyok, lehet hogy több mindent megkapok, de ettől nem érzem magamat én többnek mint mások. tehát akik lenézőek, azoknak nem csak a pénz van.. hanem azok önző emberek. de tudok olyan lenéző embereket, akik pl egyátalán nem gazdagok.. ez az ember természetétől függ, nem a pénztöl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!